Rodinný Hotel Vespera****

aktívna dovolenka kúpeľné a ozdravné wellnes pre rodiny s deťmi
bazén vonkajší wellnes masáž WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar diétna strava animácie pozemné športy vodné športy
Hotel leží v zátoke Sunčana uvala, 2 km od centra mesta Mali Lošinj. Všetkými službami aj zariadením je prispôsobený pobytom pre rodiny s deťmi, ich pohodliu, zdraviu, bezpečnosti a aktívnemu využitiu voľného času podľa vekových kategórií od najmenších až po teenagerov. Štrková pláž obklopená storočnými borovicami je 50 m od hotela, neďaleko je aj naturistická pláž.
V blízkosti hotela (3 km) je prvý vodný park na ostrove, Waterpark Čikat.

VYBAVENIE

á la carte reštaurácia Veľký Zal, Borik a Lanterna pri hoteli neďaleko od mora, aperitív bar, bar s veľkou terasou, konferenčná sála, predajňa so suvenírmi, zmenáreň, WiFi zdarma, detský kútik, služby pre deti zadarmo - prenájom kočíkov, ohrievačov dojčenských fliaš, detských varičov, detských stoličiek... parkovanie zdarma.

ŠPORT A ZÁBAVA

bazénový areál Aqua Fun na 3 úrovniach s rozlohou 3 000 m2, 25 m bazén s hydromasážami a vodopádmi, protiprúdom, vírivka s výhľadom na more, plocha na opaľovanie v tvare lodnej paluby, 2 bazény pre deti s vodopádmi a toboganom, bezbariérový prístup pre telesne postihnutých. 8 tenisových kurtov, 2 z nich osvetlené, tenisová škola, plážový volejbal, bowling, stolný tenis, vodné športy od konca júna do začiatku septembra, požičovňa bicyklov, vychádzkové chodníky a turistické trasy v blízkosti hotela, nordic walking. Detské herne s hračkami pre najmenších, trampolínami, až po playstation pre tínedžerov, detské kluby s občerstvením a nápojom - baby klub (2-5 r.), mini klub (5-12 r.), teen klub (12 r. a viac) so zábavnými, športovými a výchovnými programami s profesionálnym vedením. Denná a večerná zábava, v sezóne špeciálne denné a večerné programy pre deti a dospelých, kvízy, voľby Miss a Mister, mini olympiády, mini disko, vodný aerobik.

Ubytovanie

priestranné moderne zariadené izby s balkónom s výhľadom do parku alebo na more majú klimatizáciu, Wi fi zdarma, telefón, TV-SAT, mini bar, trezor, kúpeľňu so sušičom na vlasy, k dispozícii je plážová taška a uterák.

2-lôžkové izby standard s možnosťou jednej prístelky pre dieťa do 12 rokov, balkón, výhľad park alebo morská strana

rodinné izby – 2 prepojené dvojlôžkové izby pre 2 dospelých a 2 deti do 16 rokov, možnosť prístelky pre dieťa do 12 rokov v každej izbe (60x200 cm).

Stravovanie

plná penzia (poskytovaná v období od 10.6. do 3.9., polpenzia je možná od 1.6. do 18.6. a od 28.8.), popoludňajšie občerstvenie + vodu a džúsy v kluboch Baby, Mini a Teen (v pracovných dňoch klubov), nápoje s jedlom (točené pivo, víno, sýtené a nesýtené šťavy, voda)

Pre osoby s alergiami možnosť prípravy vhodnej stravy na vyžiadanie.

Doprava

vlastná

Cena zahŕňa

  • ubytovanie dosp. osoby s plnou penziou s nealko-nápojmi, popoludňajší bufet s nápojmi pre deti do 16 r. v Baby, Mini a Junior klube, detské kluby a animácie,
  • vstup do fitnes centra, bazénového sveta Family Aqua Fun, ležadlá a slnečníky pri bazénoch, WiFi
  • Príplatky: detská postieľka 8 €/noc
  • Zľavy: dieťa do 5r. na 3.lôžku v Standard izbe -100%, 5-12 r. -40%, 12-16r. -20%
  • prvé a druhé dieťa do 12r. na 3.a 4.lôžku v rodinnej izbe s 2 dospelými -100%, 12-16r. -70%, 3. a 4.dieťa na 5. a 6.lôžku -70%
  • Minimálny počet nocí 3-5 podľa obdobia. Pri kratšom pobyte - príplatok + 20%
  • Pozn.: domáce zviera nie je povolené
  • Povinné príplatky /noc na mieste: prihlásenie 25 HRK / osoba + taxa 10 HRK/noc (osoba od 18r.), 5 HRK/noc (dieťa 12-18r.)
  • Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok.

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko