Hotel Vile Park


Hotel  patriaci k hotelovému rezortu St. Bernardin, pozostáva z 5 víl (Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada a Vila Nimfa a Vila Barka s 21 apartmánmi) prepojených štýlovou obchodnou uličkou s obchodíkmi, reštauráciami a barmi, ktorá vedie až k lagúne zatienenej bohatou mediteránskou vegetáciou, pláž je upravená.
VYBAVENIE:
2 reštaurácie, bar, obchodné centrum, Wi fi, parkovisko, hostia sú vítaní aj v Tropic bar pri bazéne, kde si môžu vychutnať osviežujúce nápoje.


UBYTOVANIE:
izby - 2-lôžkové s možnosťou prístelky, prepojené rodinné izby pre 4 osoby, telefón, TV-SAT, rádio, kúpeľňa so sprchou a sušičom, časť izieb s balkónom.

STRAVOVANIE:  
Raňajky a večere sú podávané v hoteli Histrion formou švédskych stolov

ŠPORT A ZÁBAVA:

Pláž a bazény pri hoteli, hostia môžu využívať bezplatne Morský vodný park Termaris:
kompletne zrekonštruovaný morský vodný park Termaris je komplex bazénov s morskou vodou, kde je 12 mesiacov v roku otvorených 2400 m2 bazénov, relaxačných bazénov a detských bazénov naplnených ohrievanou morskou vodou, ktoré ponúkajú najkrajší výhľad na slovinské more. Sea Park Termaris sa nachádza v hoteli Histrion. V lete sa otvorená terasa spája priamo s plážou. Bazény vo vodnom parku Sea Termaris sú naplnené takzvaným „mladým morom“ - morskou vodou bohatou na minerály. Vďaka tomu je kúpanie v týchto bazénoch dokonalým morským zážitkom. Mladé more je bohaté na mikroelementy, ktoré majú priaznivý vplyv na telo a pohodu. Obsahujú jód, draslík, vápnik, bróm, selén a horčík.

Benedicta wellness centrum v Hoteli Histrion (sauny, masáže, fitness, krásny výhľad na otvorené more a Piranské pobrežie), potápačské centrum neďaleko, kasíno Bernardin v hoteli Histrion.





CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko