Reflexná terapia - kurz pri Jadranskom mori

kúpeľné a ozdravné
chladnička al. minibar pozemné športy vodné športy pes povolený
Chcete spojiť veľmi príjemnú dovolenku pri mori s kurzom reflexnej terapie?
Že neviete, čo to je? Reflexná terapia je štyritisíc rokov stará metóda na odhalenie príčiny zdravotného problému a jeho následnú liečbu. Je postavená na skutočnosti, že každý orgán ľudského tela má svoje miesto na priehlavku alebo stupaji chodidla. Vďaka tomu vieme stimuláciou týchto bodov pôsobiť na konkrétny orgán, ako aj určiť najproblematickejšie miesto v tele.
Na druhej strane predstavuje skvelý spôsob samoliečby, ked si klient každodennou masážou reflexných bodov sám zlepšuje svoje zdravie, odstraňuje akútnu bolesť a napomáha tak liečebným procesom vo svojom organizme.
Podľa východnej medicíny sú všetky orgány ľudského tela zaradené do systému piatich elementov - pentagramu, na základe ktorého vieme poznať súvislosti medzi jednotlivými orgánmi, odhlaiť príčinu ochorenia a tým prispieť k liečeniu s maxinálnou presnosťou.
/viac info na www.reflexka.sk/

Ak hľadáte miesto, ktoré spája rozmanité aktivity a skvelé prostredie, už nehľadajte. Komplex Lanterna, ktorý je obklopený opojnou stredomorskou vegetáciou a radom nádherných pláží s ihriskami, ponúka skvele zariadené apartmány pre 3, 4 a 6 osôb s možnosťou polpenzie. Výnimočný výber aktivít zahŕňa vodné športy a potápanie, neďalekú diskotéku a bary v apartmánovej dedinke, ale tiež niekoľko reštaurácií a la carte s terasou.

Apartmánový komplex pozostávajúci z 24 pavilónov rozmiestnených v bohatej mediteránskej vegetácii na polostrove Lanterna, 13 km od starého mesta Poreč v oblasti Poreč Tar. Do centra mesta sa pohodlne dostanete vláčikom alebo lodným taxi. Pláž je skalnatá s upravenými kamennými a štrkovými plochami, 50 až 150 m od apartmánov, s kabínkami na prezliekanie a sprchami, na okraji rezortu je vyhradená časť pláže pre psov. V centre Valeta je k dispozícii piesočnatá pláž vhodná aj pre vozíčkarov.

VYBAVENIE: recepcia so zmenárňou, trezor za poplatok, Wi-Fi pri recepcii zadarmo, reštaurácia á la carte, samoobslužná reštaurácia, bary, supermarket, novinový stánok, pošta, zdravotná služba, parkovisko.

ŠPORT A ZÁBAVA:
v športovom centre Valeta vzdialenom 350 m - 17 tenisových kurtov, ihriská na futbal, basketbal, malý futbal, minigolf, požičiavanie bicyklov, potápačské centrum, prenájom člnov, kanoe, vodných bicyklov, plážový volejbal, pre deti detské ihrisko a pieskovisko, discoklub Zodiac

Ubytovanie

UBYTOVANIE: Apartmány standard plus -

A3 - apartmán pre 2 alebo 3 osoby so sprchou a WC, balkónom orientovaným na morskú stranu. Má jednu spálňu s 2 lôžkami a 1 lôžko v jedálenskej časti, kuchynský kút vybavený na varenie. Rozloha apartmánu 37 m2. Niektoré apartmány majú 2 oddelené spálne.

A4 – dvojlôžková spálňa, 2 lôžka v jedálenskej časti, kuchynská linka s chladničkou, kúpeľňa so sprchou a WC, balkón orientovaný na morskú stranu. Rozloha apartmánu - 45 m2. Niektoré apartmány majú 2 oddelené spálne.

A6 – 2-podlažný apartmán – na spodnom podlaží je vstupná miestnosť - kuchyňa, kúpeľňa so sprchou a WC, obývačka s rozkladacím 2-lôžkovým gaučom, balkón / terasa, na hornom podlaží sú dve 2-lôžkové spálne s manželskou posteľou a 2 oddelenými posteľami, každá spálňa s balkónom, kúpeľňa, WC, výhľad na park aj na morskú stranu - 70 m2.

Stravovanie

Stravovanie vlastné v apartmáne.
Možnosť doobjednať raňajky á 8 € a večere á 18 €.
Deti do 12 rokov majú 50% zľavu na stravu

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • pobyt v apartmáne na 5 nocí pre 1 osobu
  • výmenu posteľnej bielizne, uteráky, spotrebu energií
  • záverečné upratovanie
  • parkovanie, pobytové taxy
  • kurz reflexnej terapie
  • materiál a reflexná terapia s diagnostikou (1 člen každej rodiny + konzultácie)
  • Príplatky: pobyt domáceho miláčika 75 €/pobyt
  • detská postieľka 25 € /pobyt
  • Zľavy: dieťa do 2 rokov zadarmo

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko