Lanterna Sunny Resort Apartmány Standard Plus

Ak hľadáte miesto, ktoré spája rozmanité aktivity a skvelé prostredie, už nehľadajte. Komplex Lanterna, ktorý je obklopený opojnou stredomorskou vegetáciou a radom nádherných pláží s ihriskami, ponúka skvele zariadené apartmány pre 3, 4 a 6 osôb s možnosťou polpenzie. Výnimočný výber aktivít zahŕňa vodné športy a potápanie, neďalekú diskotéku a bary v apartmánovej dedinke, ale tiež niekoľko reštaurácií a la carte s terasou.

Apartmánový komplex pozostávajúci z 24 pavilónov rozmiestnených v bohatej mediteránskej vegetácii na polostrove Lanterna, 13 km od starého mesta Poreč v oblasti Poreč Tar. Do centra mesta sa pohodlne dostanete vláčikom alebo lodným taxi. Pláž je skalnatá s upravenými kamennými a štrkovými plochami, 50 až 150 m od apartmánov, s kabínkami na prezliekanie a sprchami, na okraji rezortu je vyhradená časť pláže pre psov. V centre Valeta je k dispozícii piesočnatá pláž vhodná aj pre vozíčkarov.
VYBAVENIE: 
recepcia so zmenárňou, trezor za poplatok, Wi-Fi pri recepcii zadarmo, reštaurácia á la carte, samoobslužná reštaurácia, bary, supermarket, novinový stánok, pošta, zdravotná služba, parkovisko. 
UBYTOVANIE: 
Apartmány standard plus -

A3 - apartmán pre 2 alebo 3 osoby so sprchou a WC, balkónom orientovaným na morskú stranu. Má jednu spálňu s 2 lôžkami a  1 lôžko v jedálenskej časti, kuchynský kút vybavený na varenie. Rozloha apartmánu 37 m2. Niektoré apartmány majú 2 oddelené spálne.

A4 – dvojlôžková spálňa, 2 lôžka v jedálenskej časti, kuchynská linka s chladničkou, kúpeľňa so sprchou a WC, balkón orientovaný na morskú stranu. Rozloha apartmánu - 45 m2. Niektoré apartmány majú 2 oddelené spálne.
A6 – 2-podlažný apartmán – na spodnom podlaží je vstupná miestnosť - kuchyňa, kúpeľňa so sprchou a WC, obývačka s rozkladacím 2-lôžkovým gaučom, balkón / terasa, na hornom podlaží sú dve 2-lôžkové spálne s manželskou posteľou a 2 oddelenými posteľami, každá spálňa s balkónom, kúpeľňa, WC, výhľad na park aj na morskú stranu - 70 m2.

STRAVOVANIE:
individuálne, možnosť dokúpenia polpenzie v reštaurácii Marina formou bufetu s nápojmi k večeri (červené alebo biele víno, čapované pivo, 8 druhov nealko).


ŠPORT A ZÁBAVA: 

v športovom centre Valeta vzdialenom 350 m  - 17 tenisových kurtov, ihriská na futbal, basketbal, malý futbal, minigolf, požičiavanie bicyklov, potápačské centrum, prenájom člnov, kanoe, vodných bicyklov, plážový volejbal, pre deti detské ihrisko a pieskovisko, discoklub Zodiac

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko