Vilky A Hotel Zeleni Gaj ***

kúpeľné a ozdravné wellnes pre rodiny s deťmi

Moderný hotelový areál s hlavnou budovou a vilovou časťou v príjemnom prírodnom prostredí v kúpeľnom mestečku Banovci.

VYBAVENIE:

reštaurácia, kaviareň s terasou, konferenčná sála, parkovisko.

UBYTOVANIE: 2-lôžkové a 3-lôžkové izby v jednoposchodových vilkách, kúpeľňa so sprchou a WC, káblová TV, telefón, Wi-Fi, balkón alebo terasa.

Hotel:

menší hotel s 24 izbami, 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, kúpeľňa so sprchou a WC, fén, klimatizácia, káblová TV, telefón, Wi-Fi, župan, balkón s pohľadom na bazén alebo do krajiny.  

polpenzia formou bohatých švédskych stolov, možnosť dokúpenia obedov

Podáva sa domáca strava, pečie sa domáci chlieb a palacinky.

bazénový komplex s 2 000 m2 vodnej plochy - plavecký bazén, 3 vonkajšie bazény s termálnou vodou a detský bazén, jeden krytý bazén s termálnou vodou 34-36 st., bazén s toboganom, bazény sú vybavené tryskami, vodopádmi, vírivkami, kneippova kúpeľ, terapeutické procedúry, masáže, kozmetické služby, saunový svet v miestnom tradičnom štýle, tenisové kurty, prenájom bicyklov, stolný tenis, volejbal. Klienti ubytovaní v hoteli a vilkách môžu využívať časť kúpeľného areálu, ktorá patrí k naturistickému kempu Sončni gaj, a je vyhradená pre naturistov. Je tu bazén, vírivka, kneippova kúpeľ a bufet.

 

Stredisko je obľúbené najmä pre svoj rodinný prístup ku klientom a množstvo animačných programov najmä v lete. Vy si môžete požičať knihu s knižnice a vaše deti sa zatiaľ zabavia s maskotmi strediska.

Môžete si vybrať z najrôznejších športových aktivít, od vodného aerobiku, Nordic walkingu a behu s trénerom. Organizovane môžete objaviť malebnú miestnu krajinu a gastronómiu alebo sa pripojiť na spoločenské aktivity. Pre relaxáciu vyskúšajte zvuk gongov alebo romantické nočné plávanie.

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná. Možná iba vlastná doprava

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko