Grand Hotel Bernardin *****

kúpeľné a ozdravné wellnes s domácim miláčikom
bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar pes povolený

Prestížny Grand Hotel Bernardin sa nachádza priamo pri mori, medzi Portorožom a Piranom. Ponúka vynikajúce wellness centrum Paradise Spa so saunami a rôznymi masážami a krytý bazén s vyhrievanou morskou vodou. Všetky izby majú vlastný balkón s výhľadom na more. Hotel má luxusnú súkromnú pláž.

VYBAVENIE

3 reštaurácie, kaviareň, koktajl lobby bar s pianom, krytá záhradná terasa, plážový Tropic bar, trezor a zmenáreň na recepcii, Wi-Fi zadarmo, obchod so suvenírmi, kaderníctvo, čistenie a pranie bielizne, porter servis, najväčšie kongresové centrum v Slovinsku, parkovisko.

ŠPORT A ZÁBAVA

súkromná pláž so slnečníkmi a ležadlami v cene, v sezóne program na pláži, plážový bar, detský bazén na pláži, bazén s vyhrievanou morskou vodou na najvyššom poschodí hotela, Paradise Spa wellness centrum (sauny, masáže, fitness, krásny výhľad na otvorené more a Piranské pobrežie), vnútorný bazén bude v termíne od 1.8. do 1.9. zavretý.

Morský vodný park Termaris: kompletne zrekonštruovaný morský vodný park Termaris je komplex bazénov s morskou vodou, kde je 12 mesiacov v roku otvorených 2400 m2 bazénov, relaxačných bazénov a detských bazénov naplnených ohrievanou morskou vodou, ktoré ponúkajú najkrajší výhľad na slovinské more. Sea Park Termaris sa nachádza v hoteli Histrion. V lete sa otvorená terasa spája priamo s plážou. Bazény vo vodnom parku Sea Termaris sú naplnené takzvaným „mladým morom“ - morskou vodou bohatou na minerály. Vďaka tomu je kúpanie v týchto bazénoch dokonalým morským zážitkom. Mladé more je bohaté na mikroelementy, ktoré majú priaznivý vplyv na telo a pohodu. Obsahujú jód, draslík, vápnik, bróm, selén a horčík.
Potápačské centrum neďaleko, kasíno Bernardin v hoteli Histrion.

Ubytovanie

2-lôžkové izby, väčšina s možnosťou prístelky, príp. rozťahovacím gaučom pre 2 deti, klimatizácia, TV-SAT, telefón, rádio, mini bar, wi fi, trezor, kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, župan, balkón s výhľadom na more.

Stravovanie

raňajky a večera formou bohatých švédskych stolov

Doprava

Vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Cena zahŕňa

  • ubytovanie s polpenziou, parkovanie na parkovisku, WiFi, vstup do vnútorného bazéna (cca 1.8.-1.9. bude zatvorený), vstup do vodného sveta Termaris, animácie (VII. a VIII), vstup na hotelovú pláž (15.6.-15.9.23)

Cena nezahŕňa

  • Príplatky /noc na recepcii: detská postieľka: 7€, parkovanie v garáži 10€, pes 25 €
  • taxa a servisné poplatky 2,50 €/osoba,noc + registračný popl. 1 €/os.
  • Detské ceny: dieťa bez lôžka do 2r. zdarma, v izbe s 1 dosp. platí cena single use
  • 1. a 2 . prístelka dieťa 2-12 r 50 €/noc,
  • Pozn.: zákaz pohybu psov na pláži a v reštaurácii

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko