Apartmány Vila Maia

wellnes
bazén vonkajší wellnes masáž WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar
Vila Maia je moderný apartmánový dom, ktorý je vhodný pre rodiny s deťmi, pretože je priamo na pláži a neďaleko vonkajšieho bazéna. Bujná stredomorská vegetácia chráni pred prudkým slnkom. Nachádza sa v unikátnom zelenom prostredí bioenergetického komplexu, iba 150 m od hotela Salinera, kde nájdete komplexné hotelové služby a Syra Wellness centrum. Komplex leží medzi Izolou a Portorožom v blízkosti národného parku Strunjan.

VYBAVENIE

hotel - reštaurácia s terasou, internetový kútik, kiosk, sejf na recepcii, WI fi na recepcii zdarma, plážový bar, konferenčná miestnosť, parkovisko pri apartmánoch

ŠPORT A ZÁBAVA

Syra Wellness centrum - vnútorný bazén s terasou, detský bazén, sauna, vírivka, masáže, rôzne druhy terapií, psychoterapia, aqua detox, relaxačné techniky, masáže, akupresúra, kozmetické a skrášľovacie procedúry, bioenergetický park, vonkajší bazén, detský bazén, detské ihrisko, úschovňa bicyklov

Hotel Salinera získal certifikát "bike-friendly hotel" v kategórii dvoch kolies. To znamená, že spĺňa požiadavky cyklistov v súvislosti s kvalitou  dostupných služieb, ako sú:
prenájom bicyklov rôznych veľkostí, vrátane bicyklov pre deti, požičovňa, pranie a servis cyklistického oblečenia, tiesňové volanie v prípade technických problémov, cyklistický kútik so všetkými potrebnými informáciami pre objavovanie regiónu a Slovinska, výlety so sprievodcom v každom počasí, pripravené programy pre výlety na bicykli, organizácia výletov so sprievodcom (po predchádzajúcej rezervácii), prístup k webovej aplikácii, ktorá umožňuje individuálne plánovanie cyklistických výletov, špeciálna gastronomická ponuka a wellness spa pre cyklistov.

Ubytovanie

Vila Maia má 9 apartmánov. Apartmány sú veľmi priestranné a moderné. Sú vhodné najmä pre rodiny s deťmi, ktoré radi trávia svoju dovolenku v atraktívnom prírodnom prostredí. Každý apartmán je vybavený klimatizáciou, umývačkou riadu, SAT TV a telefónom, fénom.

apt  A4 pre 4-6 osôb - 52 m2: obývacia izba a spálňa, 4 lôžka a 2 prístelky pre deti do 10 r., kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka, terasa alebo balkón.

apt  A6 pre 6-8 osôb - 62 m2:obývacia izba a dve spálne, 6 lôžok a 2 prístelky pre deti do 10 r., kúpeľňa s vaňou, kuchynská linka, terasa alebo balkón.

Stravovanie

individuálne alebo možnosť doplatenia polpenzie, príp. plnej penzie

Doprava

Vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Cena zahŕňa

  • prenájom apartmánu, spotrebu energií, posteľnú bielizeň, uteráky, záverečné upratovanie, parkovanie na parkovisku,
  • animácie (VII. a VIII), vstup na hotelovú pláž (15.6.-15.9.22)
  • Príplatky /noc: menej ako povolený počet nocí: 10 - 20 € os.
  • raňajky 10 € /dieťa 2-15 r. 7 € /,večera 12 € /dieťa 2-15 r. 10 € /, obed 12 € /dieťa 2-15 r. 10 €/
  • Príplatky /noc: na recepcii: detská postieľka: 7€, parkovanie v garáži 5€
  • taxa a servisné poplatky 2,50 €/osoba + registračný popl. 1,50 €/os.
  • Pozn.: zákaz pohybu psov na pláži a v reštaurácii

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko