Kúpele Sliač-Klasik v Hoteli Palace

pobytové kúpeľné a ozdravné wellnes
bazén vonkajší bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT chladnička al. minibar diétna strava
Liečebné Kúpele Sliač sa môžu pochváliť viac ako 700-ročnou históriou blahodarných účinkov jedinečného zloženia vody. Pre jej preukázateľne liečivé vlastnosti môžeme poskytovať kúpeľnú liečbu srdcovo-cievnych chorôb, chorôb pohybového aparátu, onkologických a gynekologických chorôb a najnovšie aj post-covidového syndrómu.
Hostia oceňujú najmä vysoko účinné liečebné procedúry, blahodarné pôsobenie prírodných prameňov na rôzne zdravotné komplikácie, ako aj ústretový a ľudský prístup personálu či dušu pohladzujúcu atmosféru nádherného kúpeľného parku.
Minerálne pramene sliačskeho žriedla izotermickej teploty 33,3 °C a vysokého obsahu CO2 sú skutočným svetovým unikátom. Sú iba 3 miesta s podobným zložením liečivej vody na celom svete, a to v Argentíne, Austrálii a v Španielsku.
Pre liečbu využívame unikátny prírodný žriedlový plyn ako jediné kúpeľné zariadenie na Slovensku. Žriedlový plyn sa odčerpáva priamo z Kúpeľného prameňa a vďaka vysokému obsahu CO2 a inertných plynov je z pohľadu odbornej lekárskej verejnosti veľmi cenený a jeho vplyv na ľudský organizmus preukázateľne bezkonkurenčný.
V kúpeľnej liečbe sa využíva viac ako 40 druhov procedúr z oblasti balneoterapie, hydroterapie, tepelnej terapie, fyzioterapie a elektroliečby. Odborným posúdením lekárskych špecialistov vyberieme pre vás tie najvhodnejšie procedúry. Základom úspešnej kúpeľnej liečby je uhličitá terapia, ktorá využíva uhličitú prírodnú minerálnu vodu. Vynikajúce účinky vám prinesú jedinečné vodné a suché plynové uhličité kúpele. Z našich pobytov odchádzajú spokojní návštevníci, ktorí už pri výstupnej prehliadke po ukončení pobytu pociťujú výrazné zlepšenie celkového zdravotného stavu.
K harmónii v liečbe na tele a povzbudení na duchu do veľkej miery prispieva aj okolie Kúpeľov Sliač. Rozsiahly areál o veľkosti 46 hektárov ponúka priestor pre kratšie aj dlhšie prechádzky kúpeľným parkom. Tromi srdiečkovými trasami sa môžete vydať spoznávať čarokrásne prostredie okolitej prírody, odpočinok nájdete v kúpeľnej kaviarni a vašim chuťovým bunkám ulahodí výborná gastronómia v podaní stravovania formou bufetov.

VYBAVENIE kúpeľného hotela Palace***

24 - hodinová služba recepcie, signalizácia prvej pomoci na každej izbe, wi-fi v KH PALACE, knižnica, biliard, spoločenské hry, práčovňa, kaderníctvo, kozmetika

Ubytovanie

ŠTANDARD - izba s vlastným príslušenstvom (toaleta, sprcha alebo vaňa), TV, wifi, chladničkou, telefónom, zdravotníckou signalizáciou 1. pomoci, vybrané izby s balkónom
ŠTANDARD + - oddelená obývacia časť a spálňa, vybrané izby s balkónom
APARTMÁN Štandard - oddelená a uzatvárateľná obývacia časť a spálňa s manželskou posteľou, balkón, kúpeľňa s vaňou
Štvorlôžkový apartmán štandard - zrekonštruované izby s WC, kúpeľňou, SAT TV, minibarom, rádiom, telefónom, zdravotníckou signalizáciou prvej pomoci a balkónom (2 spálne + obývačka)

Stravovanie

Plná penzia formou bufetových stolov.
Strava v Kúpeľoch Sliač je dôležitou súčasťou kúpeľnej liečby a celostnej zdravotnej starostlivosti počas pobytu každého hosťa. Práve preto na ňu kladieme veľký dôraz a našim hosťom zabezpečujeme pravidelnú pestrú stravu s vysokou výživovou hodnotou.
V Kúpeľnom hoteli Palace sa nachádzajú jedálne a reštaurácia, v ktorej si príde na svoje každý milovník dobrého jedla.
Stravovanie je pri liečebných pobytoch zabezpečované formou bufetových stolov s pestrou ponukou jedál. Na vyváženosť vašej stravy dohliada diétna sestra.

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • ubytovanie podľa vybraného typu izby na osobu, plná penzia formou bufetových stolov
  • liečebné procedúry (podľa počtu prenocovaní): vstupná lekárska konzultácia, 3 liečebné procedúry na 1 prenocovanie

Cena nezahŕňa

  • Príplatok za apartmán 30,00 € / apartmán / noc
  • Neskoré uvoľnenie izby (late check out) - od 10:00 do 16:00 hod. 35,00 €
  • Parkovné: 3,00 € / 1 deň
  • Daň z ubytovania mestu Sliač 1,50 € / osoba/ noc, držitelia ZŤP preukazu 1,00 € / osoba/ noc

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko