Hotel Urán*** - Pestrá wellness jeseň

wellnes pre rodiny s deťmi s domácim miláčikom
bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT diétna strava pes povolený
Hotel *** URÁN je situovaný v centre Tatranskej Lomnice, jednej z najväčších tatranských osád a známym spoločensko-kultúrnym strediskom Vysokých Tatier. Tatranská Lomnica leží priamo pod úpätím Lomnického štítu, ktorý je dostupný visutou lanovkou.

Hotel *** URÁN je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". Platnost certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier.

VYBAVENIE

Hotel štandardne poskytuje informačné a kancelárske služby, požičiavanie sušičov na vlasy a žehličiek, zmenárenské služby. Hoteloví hostia môžu využiť bezplatné parkovisko priamo pri hoteli alebo hotelové garáže za poplatok.

ŠPORT A ZÁBAVA

Pre deti je k dispozícii detská herňa, športovcom v blízkosti hotela sú tenisové kurty, krytá tenisová hala a dráha na kolieskové korčuľovanie. K dispozícii je pre cyklistov bezplatná úschovňa bicyklov. Hotel zabezpečuje aj organizovanie kultúrnych a spoločenských programov, posedenie pri ľudovej hudbe, diskotéku a besiedky.

Pre skvalitnenie služieb prešiel hotelový bazén kompletnou rekonštrukciou a otvorili sme nové Wellness URANIA, v rámci ktorého môžete využiť nerezový relaxačný bazén s ponukou vodných atrakcií, dva detské bazény prepojené nerezovou kĺzačkou s vodným ježkom, fínsku saunu, parnú saunu a rôzne druhy masáží.

V letnej sezóne je hotel ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie krátkych prechádzok v okolí Tatranskej Lomnice, pre vysokohorské túry do Skalnatej doliny, Huncovskej kotlinky, Doliny bielej vody, do masívu Lomnického a Kežmarského štítu, na výlety do Belianskej jaskyne, Javoriny a Ždiaru. Návštevníkom je k dispozícii futbalové ihrisko, požičovne horských bicyklov, galéria, múzeum TANAP-u, botanická záhrada TANAP. V blízkosti hotela SOREA Urán je nástupná stanica kabínkovej lanovky na Skalnaté pleso s možnosťou prestupu na lanovku na Lomnický štít. Okolie ponúka vhodné trasy aj pre cykloturistiku.

V zime je v blízkosti hotela lyžiarom k dispozícii najvyššie položená a najstrmšia zjazdovka na Slovensku. Zlyžujete 6,5 km dlhou zjazdovkou z výšky 2 196 m n. m. cez Lomnické sedlo do Tatranskej Lomnice (850 m n. m.). Stredisko zároveň ponúka zjazdovky Štart západ (1 998 m), Štart východ (850 m), Čučoriedky východ (957 m), Čučoriedky západ (884 m), Generál (1 063 m), Traverz (286 m), Buková hora (700 m) a pre náročnejších lyžiarov je určená zjazdovka Lomnické sedlo – Skalnaté Pleso (1 237 m). Lyžiarom sú k dispozícii najmodernejšie sedačkové a kabínkové lanovky, služby lyžiarskych škôl, skiservisov a požičovní športových potrieb. Milovníkov zimných športov poteší aj prírodné klzisko a upravené bežecké trate. Pre hotelových hostí je k dispozícii bezplatná úschovňa zimných športových potrieb.

Hotel *** SOREA URÁN je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku v každom ročnom období a na dokonalé vychutnanie si najmenších veľhôr sveta, Vysokých Tatier. Klientom odporúčame aj návštevu Múzea Tatranského národného parku v Tatranskej Lomnici a neďalekej botanickej záhrady s expozíciou tatranskej prírody. Vyznávačov adrenalínových športov určite zaujmú možnosti skialpinistických a vysokohorských cyklistických túr, koridor Lomnické sedlo – Skalnaté Pleso – Tatranská Lomnica patrí k vyhradeným miestam pre lety na závesných klzákoch a kĺzavých padákoch.

Ubytovanie

Hotel poskytuje ubytovanie v moderne a pohodlne zariadených apartmánoch, rodinných izbách, jedno- a dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, ktoré sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, LCD TV so SAT programom a balkónom. Hotel má bezbariérový vstup a je vybavený 2 bezbariérovými izbami. Free WiFi zóna v celom hoteli. V hoteli je možné ubytovanie so zvieraťom za poplatok.

Stravovanie

Raňajky a večere sú podávané v hotelovej reštaurácii formou teplých a studených bufetových stolov, trojchodové obedy (predjedlo, polievka, hlavné jedlo, dezert) pre pobytových hostí sú servírované s možnosťou výberu z 3 jedál vrátane vegetariánskeho menu. Príjemné posedenie a širokú ponuku nápojov poskytuje Lobby bar. V priestoroch hotela je možné organizovať semináre, firemné školenia a kongresy. Na požiadanie pri rezervácií zabezpečíme stravu formou rôznych diét (bezlepková diéta, mliečna diéta, atď.).

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • Bonusy:
  • 20% zľava do BOWLING centra v Hoteli SOREA HUTNÍK, Tatranské Matliare
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS EUPHORIA v Hoteli SOREA SNP, Demänovská Dolina
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v Hoteli SOREA TRIGAN, Štrbské Pleso
  • 30% zľava na vstup do AQUA Relax centra v Hoteli SOREA TITRIS, Tatranská Lomnica
  • 30% zľava na vstup do krytého bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ, Liptovský Ján

Cena zahŕňa

  • ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe
  • polpenzia formou bufetu
  • denne 2 hodinový vstup do centra Wellness URANIA
  • Wi-Fi pripojenie v celom hoteli

Cena nezahŕňa

  • Na mieste sa platí pobytová taxa 1,50 €/osoba,noc.
  • (Neplatia osoby do 18 rokov a osoby s preukazom ŤZP)
  • príplatok za neobsadené lôžko v dvojlôžkovej izbe 7,00 € / noc
  • príplatok za ubytovanie v jednolôžkovej izbe 15,00 € / pobyt
  • príplatok za fixne rezervovanú izbu 15,00 € / pobyt
  • príplatok za apartmán 25,00 € / noc ( k dispozícii, chladnička, 2x župan s papučkami)
  • príplatok za ubytovanie 2 osôb v rodinnej izbe 13,00 € / noc
  • príplatok za ubytovanie so zvieraťom 20,00 € / noc
  • príplatok za garáž 5,00 € / noc

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko