Hotel Trigan*** - Čarovný pobyt na Štrbskom plese

aktívna dovolenka kúpeľné a ozdravné wellnes pre rodiny s deťmi s domácim miláčikom
bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT bezbariérový prístup animácie pes povolený
Kongres a relax Hotel *** TRIGAN je situovaný v atraktívnom prostredí Vysokých Tatier pri Novom Štrbskom plese na území Tatranského národného parku, ktorý je najvýznamnejšou prírodnou rezerváciou na Slovensku. Štrbské Pleso je významným turisticko-športovým centrom a zároveň najvyššie položeným liečebným miestom Vysokých Tatier.

VYBAVENIE

kongresové služby, lobby bar,
Centrum WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU -
Bazénová časť - nerezový relaxačno-plavecký bazén 15 x 6 m, 6 x 4 m (oblúčik), hĺbka 1,20 m v celom bazéne, detský bazén 6 x 3 m, hĺbka v celom bazéniku 20 cm, masážne sedenie – so sedacou perličkou, chrbtové masážne trysky, ležadlová vzduchová bublinková masáž celého tela – perličkový kúpeľ, vodný chrlič – masáž hornej časti chrbtice, protiprúdové plávanie – trysky, sprcha, lehátka.
Saunová časť - fínska sauna, parné sauny (modrá a smaragdová), vonkajší ochladzovací bazén, odpočiváreň s lehátkami a relaxačnou hudbou.
Každý klient dostane na recepcii wellness centra k dispozícii náramok na uzamknutie skrinky na úschovu vecí. V priestoroch je sociálne a hygienické zázemie a špeciálne vyškolený personál.

ŠPORT A ZÁBAVA

V letnej sezóne sú v okolí hotela vyznačené turistické chodníky na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, na Podbanské, Kriváň, Popradské pleso či Rysy. Letný FUN park v blízkosti hotela Fis ponúka atrakcie pre deti – trampolíny, detská autodráha, bazény s člnkami. Vyznávači adrenalínu si nenechajú újsť bungee jumping alebo paragliding. Vhodné podmienky na trekking, vysokohorskú turistiku s horským vodcom, horolezectvo a skalolezectvo ako aj cykloturistiku, in-line korčuľovanie, jazdenie na koni a iné. V zimnej sezóne patrí Štrbské Pleso medzi najnavštevovanejšie lyžiarske stredisko Vysokých Tatier. Čakajú na vás sedačkové lanovky, vleky, technicky zasnežované zjazdovky, udržiavané bežecké trate, nočné lyžovanie, jazdy na snežných skútroch, skijörning, špičkové terény na freeriding, stredisko zimných športov PARK SNOW. Hotel *** TRIGAN je vhodný pre rodinnú rekreáciu, relaxačno-ozdravovacie a regeneračné pobyty, športové sústredenia, organizovanie seminárov a školení. Poskytuje ideálne podmienky pre spoznávanie najmenších veľhôr sveta – Vysokých Tatier v každom ročnom období. Tunajšia vysokohorská klíma pôsobí priaznivo na ľudský organizmus a využíva sa na liečbu ochorení dýchacích ciest.

Ubytovanie

Hotelovým hosťom sú k dispozícii pohodlne zariadené jednoposteľové izby a dvojposteľové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, apartmány ako aj bezbariérové izby. Izby sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV prijímačom so SAT programom a trezorom. Rodinám s malými deťmi ponúkame aj možnosť zapožičania detskej postieľky.

V hoteli je možné ubytovanie so zvieraťom.
Hotel *** SOREA TRIGAN je ocenený Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". Platnosť certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier. K dispozícii je detská postieľka, varná kanvica, stoličky v reštaurácii, detský kútik, animácie počas prázdnin a detské menu.
Hotel je nefajčiarsky.

Stravovanie

Široký sortiment jedál poskytuje hotelová reštaurácia. Raňajky a večere sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, servírované trojchodové obedy (predjedlo, hlavné jedlo, dezert) s možnosťou výberu z 4 až 5 jedál vrátane vegetariánskeho menu. Pre organizovanie školení, seminárov a konferencií na vysokej úrovni slúžia nové konferenčné sály a konferenčný salónik – všetky miestnosti sú vybavené konferenčnou technikou, k miestnostiam patrí aj miesto pre občerstvenie (kávové prestávky a fajčiareň), k dispozícii je lobby bar, kde podávame chutné kávové špeciality a dezerty.

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • Bonusy:
  • 20% zľava do BOWLING centra v Hoteli SOREA HUTNÍK, Tatranské Matliare
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS EUPHORIA v Hoteli SOREA SNP, Demänovská Dolina
  • 30% zľava na vstup do centra Wellness URANIA v Hoteli SOREA URÁN, Tatranská Lomnica
  • 30% zľava na vstup do AQUA Relax centra v Hoteli SOREA TITRIS, Tatranská Lomnica
  • 30% zľava na vstup do krytého bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ, Liptovský Ján

Cena zahŕňa

  • ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, rodinnej izbe
  • polpenzia formou bufetu
  • denne neobmedzený vstup do centra WELLNESS SVET
  • REGENERÁCIE A ODDYCHU
  • voľný vstup do fitnes centra počas prevádzkových hodín wellness centra
  • Wi-Fi pripojenie v celom hoteli
  • parkovanie

Cena nezahŕňa

  • príplatok za neobsadené lôžko v dvojlôžkovej izbe 10,00€/noc
  • príplatok za apartmán 25,00€/noc ( k dispozícii 2x župan, papučky, kozmetika)
  • príplatok za ubytovanie so zvieraťom 20,00€/noc
  • Na mieste sa platí pobytová taxa 1,50 €/osoba,noc.
  • (Neplatia osoby do 18 rokov a osoby s preukazom ŤZP)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko