Hotel Titris*** - Zimný a jarný Aqua relax

pobytové wellnes pre rodiny s deťmi
bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT pozemné športy rodinné hotelové izby detský bazén
Krásne zážitky vás čakajú pri pobyte vo wellness hoteli priamo pod Lomnickým štítom v Tatranskej Lomnici. Pred hotelom nájdete Botanickú záhradu TANAPu, v blízkosti múzeum TANAPu, náučný chodník Pramenište, centrum Tatranskej Lomnice, ale aj lanovku na Skalnaté pleso a Lomnický štít. Pre deti je pripravený zábavný park TITRISLAND a pre všetkých AQUA Relax centrum, staršie deti tu nájdu zábavu na 36 metrovom tobogáne s vodným prúdom, či v zrýchľovacom kanáli!

VYBAVENIE

Hotel štandardne poskytuje informačné služby, predaj pohľadníc, známok a ďalšieho tovaru a žehličiek. Hoteloví hostia môžu využiť nestrážené parkovisko priamo pri hoteli, monitorované kamerovým systémom. Hotel zabezpečuje aj organizovanie kultúrnych a spoločenských programov, fakultatívnych výletov do blízkeho i vzdialeného okolia (Poľsko, Pieniny, Nízke Tatry, Spiš). V hoteli je možnosť zapožičať si detskú postieľku. V reštaurácii sú k dispozícii detské stoličky a detský reštauračný servis. Mikrovlnná rúra s možnosťou ohrevu detskej stravy ( 24 hod. ) je v hotelovej recepcii. Na požiadanie pripravíme detský stupienok, detskú redukciu alebo detský nočník. Za poplatok je možnosť zakúpenia plienky do vody, plávacieho kolesa a rukávnikov do AQUA Relax centra.

ŠPORT A ZÁBAVA

Pre deti máme pripravený detský kútik v interiéri alebo detské ihrisko TITRISLAND v exteriéri. V areáli sa nachádza detské ihrisko TITRISLAND - exteriérové ihrisko pre deti s hernou zostavou Kremienok a Chocholúšik, Rainbow s hojdačkou a malou lezeckou stenou, jednopružinová hojdačka zajačik, preliezačka Štaflík a Špagetka, baranidlo, fotostena TITRISLAND, náučné tabule tatranských zvieratiek (v letnej sezóne), trampolína (v letnej sezóne)
- viacúčelové ihrisko na tenis, volejbal, nohejbal, badminton s možnosťou zapožičania športových potrieb.
V hoteli je k dispozícii detský kútik v ktorom sa nachádza domček, plyšové hračky, penové skladačky, šmýkľavka, žinienka, tabuľa, autíčka, odrážadlo či hopsadlo. Tiež je možnosť zapožičania spoločenských hier. V priestoroch denného baru je vyhradený priestor na detské sedenie s farbičkami a omaľovánkami.
Spríjemnením pobytu je aj možnosť zahrať si tenis, biliard, stolný tenis.
V zime sú lyžiarom k dispozícii 4 vleky – Čučoriedky, sedačková lanovka do Lomnického sedla a kabínková lanovka na Skalnaté Pleso ako aj služby lyžiarskych škôl, skiservisov a požičovni športových potrieb. Náročnejším lyžiarom je určený svah z Lomnického sedla, ktorý patrí k najlepším lyžiarskym terénom vo Vysokých Tatrách s dobrými lyžiarskymi podmienkami až do začiatku mája. Milovníkov zimných športov poteší aj prírodné klzisko a upravené bežecké trate.

Ubytovanie

Hotel poskytuje ubytovanie v pohodlne zariadených apartmánoch, jedno- a dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky, ktoré sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV SAT, s pripojením na internet, fén na vlasy. Rodinám s malými deťmi ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. Súčasťou každej izby je hotelový trezor. WiFi pripojenie v celom hoteli. V hoteli nie je možný pobyt so psom!

Stravovanie

Hotelová reštaurácia s kapacitou 185 miest - pestrý výber jedál medzinárodnej a regionálnej kuchyne, bohatá ponuka nápojov v Aperitív bare,
raňajky a večere podávané formou teplých a studených bufetových stolov, obedové menu (polievka, hlavné jedlo, dezert) pre pobytových hostí sú servírované s možnosťou výberu vrátane vegetariánskeho menu, letná terasa (možnosť prenajať plynový gril), nefajčiarske prostredie.

Doprava

vlatná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • Bonusy:
  • 1x za pobyt káva espresso, čaj alebo čokoláda
  • 20% zľava do BOWLING centra v Hoteli SOREA HUTNÍK, Tatranské Matliare
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS EUPHORIA v Hoteli SOREA SNP, Demänovská Dolina
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v Hoteli SOREA TRIGAN, Štrbské Pleso
  • 30% zľava na vstup do centra Wellness URANIA v Hoteli SOREA URÁN, Tatranská Lomnica
  • 30% zľava na vstup do krytého bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ, Liptovský Ján

Cena zahŕňa

  • ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe
  • polpenzia formou bufetu
  • Wi-Fi pripojenie v celom hoteli
  • neobmedzený vstup do AQUA Relax centra
  • jeden nápoj ku každej bufetovej večeri (okrem detí do 3 rokov)

Cena nezahŕňa

  • príplatok za neobsadené lôžko v dvojlôžkovej izbe 7,00 €/noc
  • príplatok za apartmán 26,50 €/noc
  • príplatok za apartmán plus 33,20 €/noc
  • v hoteli NIE JE MOŽNÉ UBYTOVANIE SO ZVIERAŤOM
  • Na mieste sa platí pobytová taxa 1,50 €/osoba,noc.
  • (Neplatia osoby do 18 rokov a osoby s preukazom ŤZP)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko