Hotel Hutník I*** - Jarný oddych s výhľadom na Lomnický štít

pobytové aktívna dovolenka wellnes pre rodiny s deťmi s domácim miláčikom
bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT pozemné športy pes povolený rodinné hotelové izby
Rodinami obľúbený hotel v tichej lokalite Tatranských Matliarov s krásnym panoramatickým výhľadom na majestátne štíty Vysokých Tatier!
Kongres a relax Hotel *** HUTNÍK I sa nachádza v peknom a tichom prostredí Tatranských Matliarov, pod úpätím Lomnického štítu, necelé 2 km od Tatranskej Lomnice a je vhodným východiskom pre túry do východnej časti Vysokých Tatier. Hotel Hutník je vyhľadávaným dovolenkovým miestom vďaka svojej tichej a atraktívnej polohe a predovšetkým vďaka širokej ponuke doplnkových a športovo - relaxačných služieb. V blízkosti hotela sa nachádza národná prírodná rezervácia Pramenište, ktorá chráni najzachovalejší borovicovo - brezový porast v tatranskej oblasti. Vysokohorské klimatické podmienky priaznivo pôsobia na organizmus človeka a majú liečivé účinky pri ochorení dýchacích ciest.

VYBAVENIE

Hotel štandardne poskytuje informačné služby, predaj pohľadníc, známok a ďalšieho tovaru, požičiavanie sušičov na vlasy a žehličiek. Parkovisko pri hoteli je nestrážené a bez poplatku. V areáli hotela sa nachádza lyžiarsky vlek pre deti i začiatočníkov. V hoteli je možnosť si zapožičať detskú stoličku v reštaurácii.

ŠPORT A ZÁBAVA

Pre deti sa nachádza v hoteli detský kútik s nábytkom, omaľovánky a pastelky, detský domček, hračky, nástená tabuľa na kreslenie s kriedami a iné. Taktiež je možnosť zapožičania spoločenských hier ALBI / Európa, Slovensko, Svet, Bobria banda, Ubongo, Osadníci z Katanu, 6 berie, Moje prvé obrázky v kocke.../, karty, pexeso, človeče nehnevaj sa, šachy, alebo športové potreby ako sú lopty (futbal, basketbal, volejbal či detské lopty), hokejky a loptičky na florbal, badminton a iné. V letnej sezóne staršie deti využijú minigolf pred hotelom, vonkajšie ihrisko, stolný tenis, gulečník, či súboj v automatickom dvojdráhovom BOWLING centre. V zimnej sezóne je pre deti k dispozícii detský vlek a počas celého roka veľká telocvičňa a zrekonštruovaný hotelový bazén.
V hoteli je hosťom k dispozícii krytý plavecký bazén (15 x 6 m), sauna, infrasauna, klasické masáže, morský kúpeľ, BOWLING centrum, posilňovňa, telocvičňa, stolný tenis, biliard, gulečník, minigolf, herňa pre deti, ihrisko.
V letnej sezóne sú Tatranské Matliare ideálnym východiskom pre menej náročné vychádzky po okolitých lesných cestičkách a výlety do Tatranskej Kotliny, Tatranskej Lomnice, na Medvediu lúku, ale aj pre vysokohorské túry do doliny Zeleného plesa, na Kopské sedlo, Jahňací štít a do doliny Bielej vody. V neďalekej Tatranskej Lomnici sa nachádza aj nástupná stanica kabínkovej lanovky na Skalnaté pleso s možnosťou prestupu na visutú lanovku na Lomnický štít. Okolie ponúka vhodné trasy pre cykloturistiku, v blízkosti hotela sa nachádza golfové ihrisko.
Milovníkom zimných športov sú k dispozícii neďaleké lyžiarske strediská v Tatranskej Lomnici, na Skalnatom Plese alebo v Ždiari. Kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice je prístupné Skalnaté pleso a Lomnický Štít. Okolie hotela je vhodné na bežecké lyžovanie.

Ubytovanie

Ubytovať sa je možné v apartmánoch, v jedno- a dvojlôžkových izbách s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek alebo v rodinných izbách. Izby sú vybavené kúpeľňou, WC, telefónom, TV prijímačom so SAT programom a väčšina izieb má balkón. V hoteli je možné ubytovanie so zvieraťom za poplatok. Bezplatné WiFi pripojenie v celom hoteli.

Stravovanie

Gastronomické služby poskytuje hotelová reštaurácia s bohatou ponukou jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Raňajky a večere sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, servírované obedy sú ponúkané výberom zo 4 až 5 jedál vrátane vegetariánskeho menu. Príjemné posedenie a širokú ponuku nápojov poskytuje aperitív bar. Hotel disponuje aj priestormi vhodnými na usporiadanie konferencií, seminárov, školení a spoločenských podujatí.

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • Bonusy:
  • možnosť bezplatne využívať detský lyžiarsky vlek, ak je dostatok prírodného snehu
  • telocvičňa, posilňovňa a stolný tenis bez poplatku
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS EUPHORIA v Hoteli SOREA SNP, Demänovská Dolina
  • 30% zľava na vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU v Hoteli SOREA TRIGAN, Štrbské Pleso
  • 30% zľava na vstup do centra Wellness URANIA v Hoteli SOREA URÁN, Tatranská Lomnica
  • 30% zľava na vstup do AQUA Relax centra v Hoteli SOREA TITRIS, Tatranská Lomnica
  • 30% zľava na vstup do krytého bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ, Liptovský Ján

Cena zahŕňa

  • ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe
  • polpenzia formou bufetu
  • voľný vstup do hotelového bazéna
  • Wi-Fi pripojenie v celom hoteli
  • parkovanie
  • veľkonočný program (6.4.-11.4.2023)

Cena nezahŕňa

  • príplatok za neobsadené lôžko v dvojlôžkovej izbe 7,00€/noc
  • príplatok za apartmán 27,00€/noc
  • príplatok za ubytovanie so zvieraťom 10,00€/noc
  • príplatok za fixne rezervovanú izbu 10,00€/pobyt
  • Na mieste sa platí pobytová taxa 1,50 €/osoba,noc.
  • (Neplatia osoby do 18 rokov a osoby s preukazom ŤZP)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko