Rezidencia Leopardi

pobytové pre rodiny s deťmi pobyty pri mori s domácim miláčikom
WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar vodné športy
Nová moderná rezidencia sa nachádza v kľudnej ulici, 250 m od pláže a 200 m od centrálnej ulice, ktorá vedie k moru. V rezidencii je výťah a má privátne parkovisko.
Pláž strediska Alba Adriatica je jednou z najkrajších na pobreží kraja Abruzzo. Piesok je charakteristický svojou striebornou farbou a piesočná pláž je dlhá cez 3 km a široká v niektorých miestach aj  100 m. Vstup do mora je postupný a veľmi vhodný aj pre malé deti. Pešia promenáda pozdĺž mora je tiež 3 km dlhá a je to oáza plná paliem, oleandrov a píniových hájov. Pozdĺž pešej promenády vedie aj cyklistická cesta, kde je možné praktizovať jazdu na bicykli alebo kolieskových korčuliach. Vo večerných hodinách sa pešia promenáda stane miestom spoločenských a kultúrnych podujatí, s príjemným posedením a počúvaním hudby v miestnych baroch, zmrzlinárňach či pizzeriách. Nechýba tu ani príležitosť k tancu od klasickej polky po disco a latinsko-americké tance. Cyklistická cesta je bez prerušenia napojená v južnej časti mesta na cyklistickú trasu a pešiu promenádu strediska Tortoreto Lido a v severnej časti na pešiu a cyklistickú promenádu stredísk Villa Rosa a Martinsicuro, v celkovej dĺžke 15 km.

Ubytovanie

Apartmány sú dobre zariadené so všetkým komfortom: TV, práčka, klimatizácia na vyžiadanie za priplatok, wi-fi. K dispozícii máme 2 x bilokál pre 4 osoby a 1 x trilokál pre 6 osôb.

Apartmán bilo 2/4 osoby (10, 13): 1 spálňa s manželským lôžkom, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a s kuchynským kútom, kúpeľňa a terasa.

Apartmán trio 4/5/6 osôb (11): 1 spálňa s manželským lôžkom, 1 spálňa s 2 lôžkami, obývacia miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a s kuchynským kútom, kúpeľňa a terasa.

Stravovanie

individuálne

Doprava

vlastná alebo autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba vody a energií, Wi Fi, parkovanie
  • apartmány nie sú vybavené posteľným prádlom ani uterákmi, klient si ich musí priviezť sám, na mieste sa nedajú prenajať

Cena nezahŕňa

  • povinné záverečné upratovanie 50 €
  • kaucia 100€/apartmán
  • na vyžiadanie klimatizácia 70 €/týžden
  • detská postieľka 20 €/týždeň
  • prístelka 30 €/týždeň
  • zvieratá povolené za príplatok 50 €/pobyt
  • Pobytová taxa: od 15.06. do 31.08. vo výške 1 €/osoba staršia ako 14 rokov za prvých 7 nocí
  • pobytu.

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko