Rezidencia Leoncavallo

pobytové pre rodiny s deťmi pobyty pri mori s domácim miláčikom
TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar vodné športy
Moderné apartmány sa nachádzajú v rušnejšej časti strediska 200 m od peknej pieskovej pláže a pešej a cyklistickej promenády.
San Benedetto del Tronto sa nachádza medzi mestami Ancona a Pescara, na hranici krajov Marche a Abruzzo. Stredomorské klimatické podmienky sú vhodné pre strávenie príjemnej dovolenky od mája do konca septembra. Mesto má bohatú exotickú vegetáciu, najmä ohromné množstvo paliem a rôznofarebných oleandrov. Z tohto dôvodu sa táto časť nazýva "Palmová riviéra". Nachádza sa tu viac ako 7000 paliem rastúcich aj na piesočných plážach. Štyri kilometre pešej promenády a cyklistické chodníky (vhodné ako pre bicykle, tak aj pre kolieskové korčule), ktoré lemujú krásnu pláž s čistým jemným bielym pieskom s azúrovo modrou morskou hladinou, ponúka ideálne podmienky pre odpočinok. San Benedetto del Tronto návštevníkom ponúka aj bohaté športové vyžitie. K dispozícii sú tenisové kurty, dráha na kolieskové korčule, športová hala, plavecký areál s krytým aj vonkajším bazénom, yacht club umožňujúci kotvenie všetkých typov plavidiel a veľa ďalšieho. Navštíviť možno aj miestne námorné múzeum. Pre milovníkov nočného života je v centre mesta i pozdĺž pešej promenády otvorené veľké množstvo piano barov, zmrzlinární, reštaurácií, barov s tanečnými programami a butiky. Ak sa vydáte pár kilometrov do vnútrozemia, budete uchvátení stredovekými mestami posadenými vysoko na vrcholkoch hôr s jedinečnými výhľadmi na pobrežie San Benedetta a Jadranského mora.

Ubytovanie

Apartmány sú veľmi dobre vybavené.
Bilokal pre 2-4 osoby s možnosťou prístelky - spálňa s manželským lôžkom, obývačka s vysunovacím 2-lôžkom a kuchynským kútom, kúpeľňa, TV, práčka, balkón (1. poschodie) alebo záhrada (na prízemí).

Stravovanie

individuálne

Doprava

vlastná alebo autobusová

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • prenájom apartmánu na 7 nocí, spotreba vody a energií
  • Apartmány nie sú vybavené posteľným prádlom ani uterákmi, klient si ich musí priviezť sám, na mieste sa nedajú prenajať

Cena nezahŕňa

  • povinné záverečné upratovanie 50 €
  • kaucia 100€/apartmán
  • na vyžiadanie klimatizácia 70 €/týžden
  • detská postieľka 20 €/týždeň
  • prístelka 30 €/týždeň
  • garáž 30 €/týždeň
  • zvieratá povolené za príplatok 50 €/pobyt
  • Pobytová taxa: od 1.6. do 15.9. vo výške 1 €/osoba staršia ako 12 rokov za prvých 7 nocí pobytu.

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko