Apartmány Smeralda

pobytové pre rodiny s deťmi pobyty pri mori
TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar pes povolený
Apartmány sa nachádzajú v tesnej blízkosti pláže (30m) a neďaleko centra (200 m) Bibione Spiaggia, z časti sú zrekonštruované. K dispozícii výťah (od 1. poschodia), jedno parkovacie miesto na apartmán a plážový servis (1 slnečník + 2 kreslá/ apartmán).

Ubytovanie

apartmány sú štandardne zariadené, s vybaveným kuchynským kútom, mikrovlnná rúra, kúpeľňa, WC, TV, trezor, klimatizácia (iba B5-1, B5-2, C7-1, D8-1, D8-2), balkón. Niektoré apartmány majú výhľad na more. 

B4: (max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou (bez okna), je spojená s obývačkou, kuchynský kút. 

B5, B5-2: (max. 5 osôb) spálňa s tromi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou (bez okna), je spojená s obývačkou, kuchynský kút. Klimatizácia v B5-2. 

B5-1: (max. 5 osôb) (zrekonštruovaný apartmán) spálňa s tromi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynský kút. 

C7, C7-1: (max. 7 osôb) spálňa s tromi lôžkami, spálňa s dvojlôžkom (alebo s poschodovou posteľou), denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynský kút. Klimatizácia v C7-1. 

D8, D8-2: (max. 8 osôb) spálňa s dvomi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou, spálňa s poschodovou posteľou a jedným lôžkom, obývačka s rozkladacím lôžkom, kuchynský kút. Klimatizácia v D8-2. 

D8-1: (max. 8 osôb) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, spálňa s poschodovou posteľou, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynský kút.

Stravovanie

individuálne

Doprava

vlastná alebo autobusová

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • prenájom apartmánu, spotreba energií, záverečné upratovanie (okrem kuchynského kúta), plážový servis od 4. radu v období 30.4.-1.10. (1 slnečník + 1 lehátko + 1 plážová stolička/apartmán), parkovanie

Cena nezahŕňa

  • platba na mieste: pobytová taxa 0,75-0,85 €/osoba nad 4 r./deň (max. 10 dní).
  • na vyžiadanie: posteľná bielizeň 8,50 €/osoba, uteráky 7,50 €/osoba, postieľka deti 0-3 r. (bez posteľnej bielizne) 2 €/deň, prebaľovací pult 1 €/deň, práčka 4-5 €/pranie, sušička 4-5 €/sušenie, malé zvieratá do 8 kg 35 €/týždeň, požičanie bicykla 2 €/deň (helma a nosič pre dieťa v cene, minimálna suma na požičanie je 14 €), upratanie počas týždňa typ A 40 €/upratanie, typ B 45 €/upratanie, typ C 50 €/upratanie, typ D a E 60 €/upratanie, dvojposchodový apartmán 75 €/upratanie.
  • KAUCIA: 100 €/apartmán, 500 €/luxusný apartmán a skupina mladých ľudí.
  • Pozn: kuchynský kút musí byť vrátený kompletne uprataný, v opačnom prípade poplatok 40 - 80 €

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko