Rezort Villas Rubin - Apartmány***

Rekreačný komplex obľúbený najmä pre komplexnú vybavenosť, rozsiahle možnosti aktívnej dovolenky, 3 km južne od centra mesta Rovinj. Komplex má vlastnú niekoľko km dlhú pláž, vzdialenú od bungalovov a apartmánov 100–300 m. Kamenistá pláž upravená  navezeným štrkopieskom vhodná pre deti, získala Modrú zástavu za čistotu mora, v areáli je aj naturistická pláž. Pláž je vybavená sprchami a slnečníkmi a lehátka sa dajú prenajať.

reštaurácie, pizzeria Kantun, vináreň, cukráreň, bary, bufety na pláži, na recepcii zmenáreň, trezor, bankomaty, internet Wi-Fi (v okolí recepcie a reštaurácie zdarma),  supermarket a stánky s ovocím, zeleninou a suvenírmi, parkovanie zdarma.

Všetky typy majú klimatizáciu a wi fi v cene

STD 3 - 30 m2 - 2-lôžková izba s možnosťou prístelky - rozkladacie kreslo, TV-SAT, telefón,trezor, kuchynská linka, kúpelňa s vaňou alebo so sprchou, sušičom na vlasy a WC, záhradná terasa

apartmán A4 - 33 m2 - dvojlôžková spálňa, obývacia časť s rozkladacím dvojlôžkom pre 2 dosp. osoby,TV-SAT, telefón, trezor, kuchynská linka, kúpelňa s vaňou alebo so sprchou, sušičom na vlasy a WC, záhradná terasa

apartmán A5 - 38 m2 - dve 2-lôžkové spálne, obývacia časť s rozkladacím gaučom pre 1 dosp. osobu, TV-SAT, telefón, kuchynský kút, kúpeľňa s vaňou a sušičom na vlasy, 2x WC, záhradná terasa.

apartmán A5 X - 43 m2 - apartmán pre max. 5 osôb, ktorý má dve 2-lôžkové spálne, obývacia časť je s rozkladacím gaučom pre 1 osobu, TV-SAT, trezor, telefón, kuchynský kút, kúpeľňa s vaňou a sušičom na vlasy, WC.

individuálne (možnosť doobjednania polpenzie).

otvorený bazén a detský bazén so sladkou vodou, dva tobogany, 11 tenisových kurtov, škola tenisu, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, mini futbal, minigolf, požičovňa bicyklov, paragliding, vodné športy, potápanie. Pre dospelých i pre deti sú určené animácie ( bazén, šípky, trampolína a ďalšie zábavné hry), mini klub, mini disco, detské ihriská, večer hrá živá hudba a konajú sa rôzne zábavné programy.

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko