Rezort Amarin - Štúdiá so stravou****

Rekreačný komplex v príjemnom prostredí plnom zelene je vzdialený 4 km severne od centra mesta Rovinj, kam sa dá dopraviť autobusom alebo loďou. Štúdiá a apartmány sú 100 – 300 m od kamenistej pláže so zákutiami a upravenej štrkovej pláže so sprchami. V príjemnom prostredí pod stromami si možno prenajať ležadlá, alebo sa prechádzať chodníkom pozdĺž pláže.

reštaurácie, pizzeria Kandela, bar, cukráreň, recepcia so zmenárňou a trezorom, bankomat, internetová miestnosť, Wi-Fi v cene, pošta, obchod, kaderníctvo, parkovanie zdarma.

štúdia (23 m2) s klimatizáciou, kuchynským kútom s mikrovlnkou, kávovarom, rúrou a chladničkou, TV-SAT, telefón, trezor, Wi fi v cene, kúpeľňa so sprchou a WC a sušičom na vlasy, terasa. Možnosť pobytu s domácim zvieraťom za poplatok.

polpenzia formou švédskych stolov

3 bazény s morskou vodou - 2 veľké, 1 detský bazén, 8 tenisových kurtov, tenisová škola, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, minigolf, obrie šachy, bicykle, masáže, vodné športy, potápanie, škola potápania. Pestré celodenné aj večerné animácie pre dospelých i pre deti (trampolíny, detské ihrisko, mini diskopárty, teendisko...).

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko