Naturistický Rezort Valalta - Apartmány***

Obľúbený naturistický komplex s kvalitnými službami sa nachádza 7 km od Rovinja, v blízkosti Limského zálivu. Spojenie s mestom zabezpečuje pravidelná autobusová linka.

 

Obľúbený naturistický komplex ponúka:

- miestne a medzinárodné kulinárske špeciality

- vo všetkých reštauráciách môžete ochutnať eko pivo, ktoré sa vyrába priamo vo Valalte

zaujímavé zábavné programy

atraktívne výlety loďou alebo autobusom

- výborné vybavenie strediska: obchod s potravinami, čerstvé ovocie a zelenina, obchod s odevami a plážovým vybavením, fitnes miestnosť, vital centrum, sauna, kaderníctvo a salón krásy, kiosk s dennou tlačou z celého sveta, lekáreň a špecializovaný poliklinika "" Valalta "", ktorá poskytuje profesionálne medicínske služby

Pláž je kamenistá a piesková, bola ocenená medzinárodnou Modrou zástavou za čistotu mora. Ocenenia v roku 2019: Valalta je víťazom ceny „ANWB Erkende camping Top 2019“ ako jeden z najlepších kempingov v Európe. Valalta je víťazom tohtoročnej ceny „ADAC Superplatz 2019“ ako jeden z najlepších kempingov v Európe. 

reštaurácie s rybími špecialitami, špecialitami na grile, vynovená pizzeria, piváreň s vlastnou výrobou eko piva, čerstvý chlieb a pečivo vlastnej produkcie, bary na pláži a pri bazénoch, kaviareň, zmenáreň a trezor na recepcii, obchody, stánky s ovocím a zeleninou, s novinami, ambulancia, wellness (elektroterapia, magnetoterapia, čínska terapia, podvodná masáž, masáž), sauna, kaderníctvo, kozmetický salón, internet Wi-Fi gratis v celom objekte. Každá ubytovacia jednotka má vyhradené jedno parkovacie miesto. 

Apartmány so zariadenou kuchynkou, mikrovlnnou rúrou a kávovarom, stolom so stoličkami, TV SAT, kúpeľnou so sprchou a WC a terasou s ležadlami a slnečníkom.

typ VAS (max. pre 2 osoby): prízemné štúdio s dvomi lôžkami, sejfom a klimatizáciou.

typ VB (max. pre 4 osoby): 2-lôžková spálňa, obývacia izba s gaučom pre 2 osoby. V kuchyni umývačka riadu, v kúpeľni sušič na vlasy, sejf, klimatizácia. 

typ VC (max. pre 5-6 osôb): dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s rozkladacím gaučom, možná prístelka, kuchynskou linkou, umývačkou riadu, veľká terasa, sejf, klimatizácia. 

typ LB2 (max. pre 4 osoby): 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozkladacím gaučom, kuchynskou linkou, umývačkou riadu, sejf, veľká terasa (7,5m2).  Plocha apartmánu 49 m2, klimatizácia

typ LB4 (max. pre 5 osôb): dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s prístelkou, kuchynskou linkou, umývačkou riadu, sejf, veľká terasa (7,5m2).  Plocha apartmánu 51m2, klimatizácia

typ LC (max. pre 6-7 osôb):  klimatizovaný mezonetový apartmán - dve 2-lôžkové spálne, 2 kúpeľne, obývacia izba s rozkladacím gaučom, možná prístelka, sejf, umývačka riadu, veľká terasa (7,5m 2).

individuálne, možnosť doobjednania polpenzie.

ŠPORT A ZÁBAVA:

tenis, škola tenisu, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, mini futbal, 9-jamkový minigolf, bicykle, vodné športy, potápanie, škola potápania, surfovania a stolného tenisu, fitnes, vnútorný vyhrievaný bazén so sladkou vodou s 2 whirlpoolmi,  otvorené bazény a detské bazény s morskou vodou,  tobogan. Vodná plocha na morskom pobreží chránená od vetra a vĺn, vedľa detských ihrísk, vybavená slnečníkmi a ležadlami, ideálna pre deti. Večer hrá živá hudba v zábavnom centre, deti sa zabavia s animátormi v detskom klube. 

 

Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko