Naturistický Rezort Koversada- Apartmány ***

pre rodiny s deťmi naturistické pobyty pri mori s domácim miláčikom
masáž WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar pozemné športy vodné športy pes povolený

Najväčšie naturistické stredisko v Chorvátsku na ploche 150 ha na polostrove rovnomenného názvu. Zrenovovaná časť Blesička uspokojí nadštandardnými apartmánmi aj veľmi náročných hostí. Od centra Vrsaru je toto výlučne naturistické stredisko vzdialené 2 km, má vlastnú kamenistú a štrkovú a menšiu upravenú pieskovú pláž so sprchami, ocenenú Modrou zástavou za čistotu mora, 100-300 m od pavilónov a apartmánov, plážový servis za poplatok.

reštaurácie, gril Mendula, pizzeria Balun, istrijská reštaurácia Batana, plážové bary, zmenáreň na recepcii, pošta, ambulancia, autoumyváreň, obchody, Wi-Fi v cene

apartmán A3 27m2- nadštandardne vybavený prízemný apartmán s klimatizáciou pre 2-3 osoby – 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozkladacím lôžkom, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar),LCD TV, telefón, Wi fi v cene, trezor. Kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, terasa.

apartmán A4 32-35 m2 - nadštandardne vybavený apartmán pre 4 osoby s klimatizáciou – 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar), LCD TV, telefón, Wi fi v cene, trezor. Kúpeľňa so sprchou alebo vaňou, so sušičom na vlasy, terasa.

vila A4 B 35 m2 –nadštandardne vybavená samostatná vila s klimatizáciou pre 4 osoby. 2-lôžková spálňa, obývacia izba s rozťahovacím gaučom pre dve osoby, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar), LCD TV, telefón, trezor, Wi fi v cene, kúpeľňa s vaňou alebo sprchou a sušičom na vlasy, balkón alebo loggia.

apartmán A6 47 m2 - nadštandardne vybavený apartmán pre 6 osôb s klimatizáciou, dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, kuchynská linka (sporák, mikrovlnná rúra, chladnička, kávovar), LCD TV, telefón, Wi fi v cene, trezor, kúpeľňa (s vaňou alebo sprchou a so sušičom na vlasy), terasa.

Individuálne, možnosť doplatenia polpenzie (polpenzia podávaná v reštaurácii vzdialenej 900 m). Raňajky a večere formou bufetu. Ak ste vegetarián, diabetik alebo potrebujete špeciálne upravenú stravu, informujte sa o týchto možnostiach. Takisto je možnosť prípravy piknikového koša.

masážny salón, 5 antukových tenisových ihrísk, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, futbal, minigolf, požičovňa bicyklov, vodné športy, prenájom kanoe, vodných bicyklov. Animačné programy pre dospelých i pre deti, śportové animačné programy, zumba, aerobic, aquaerobic, tanečná škola, tanečné večery, detské ihriská a mini klub a večerný program pre deti.

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

Doprava

Nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave je tiež ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko