Hotel Umag ****

aktívna dovolenka kúpeľné a ozdravné wellnes pre rodiny s deťmi pobyty pri mori
bazén vonkajší bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar animácie pozemné športy vodné športy
Hotel Sol Umag sa nachádza priamo pri mori len 1 km od centra mesta. Ponúka moderne a elegantne zariadené izby s nádherným výhľadom na more. Súčasťou hotela Sol Umag je tiež cyklistický kútik s profesionálnou podporou pre cyklistov, či už ide o cestnú, horskú, turistickú alebo amatérsku cyklistiku. Hotel Sol Umag je držiteľom certifikátu kvality Halal (zdravý životný štýl). 

Vybavenie: V priestoroch hotela môžete využívať wellness centrum a niekoľko reštaurácií. Stravovať sa je možné v hotelovej reštaurácii, kde vám jedlá pripravia pred vašimi očami. Najesť sa dá aj v a la carte reštaurácii Léon d'Or či v bare pri bazéne, kde môžete ochutnať rôzne ľahké jedlá a miestne špeciality. Hotel Vám umožní za poplatok rezervovať si vyhradené parkovacie miesto priamo pred hotelom. WiFi zdarma.

Šport a zábava*: veľký vonkajší bazén s časťou pre deti, tenisové kurty, beach volejbal, minigolf, stolný tenis, bohatý denný program aktivít (joga, pilates, aquaaerobik a rôzne večerné akcie. Vo wellness centre s krytým bazénom, 3 druhmi sáun, vírivkou a relaxačnou miestnosťou si môžete rezervovať rôzne kozmetické a masážne procedúry.
Toto leto nájdete úplne nový bazénový komplex neďaleko pláže rozprestierajúcej sa medzi hotelmi Umag a Sipar. S tromi bazénmi, parkom s rozprašovačmi, vonkajším kinom a javiskom, detským ihriskom, klubom Activites & Eperience Club a herňou, táto vzrušujúca oblasť pri bazéne určite urobí vaše leto ešte zábavnejším!
Nádherné bazény s viac ako 600 m2 vodnej plochy budú obsahovať:
150 cm hlboký bazén s cca. 187 m2 s hydromasážnou zónou a vodopádom
357 m2 detský bazén so šmykľavkami a vodnými atrakciami (max. hĺbka 50 cm)
30 m2 krytý bazén pre bábätká
Spray Park so zábavnými postrekovačmi a vodnými hračkami
Hostia si budú môcť vychutnať túto oblasť v stredomorskom štýle obklopenú zeleňou, vrátane bazénov a priestrannej slnečnej terasy s ležadlami, slnečníkmi, hojdacími sieťami a baldachýnmi.
Medzi vybavenie pre deti patria aktivity a hry s profesionálnymi zabávačmi v špecializovaných kluboch:
Baby kútik - s hrami a vybavením pre najmenších (od 8 mesiacov do 4 rokov) ako sú pieskoviská, šmýkačky, loptičky a podobne.
Teens Club – pre tínedžerov vo veku 13 až 17 rokov s množstvom športových aktivít a turnajov.
Pepi Club - tvorivé dielne, športové aktivity a súťaže, biliardové hry, rodinné hry, tanečné workshopy, pátracie aktivity a mnohé ďalšie, pre deti od 4 do 12 rokov.
Herňa – s hrami ako PlayStation, vzdušný hokej a stolný futbal.
Deti si určite užijú veľa zábavy pri bazéne, ale aj dospelí si prídu na svoje pri organizovaných aktivitách, ako je ranná joga a pilates, zábavné hry, aqua aerobik a Aqua Zumba. Osvieženie nájdete na krásnej terase Buffet Marea a keď zapadne slnko, na scénu vstupuje Activities & Experience Team s detskými tematickými párty, Pepi Dance, vystúpeniami a premietaním filmov pre celú rodinu v letnom kine. Skvelý spôsob, ako zavŕšiť deň!

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.

Za príplatok je možná aj doprava autobusom alebo vlakom a autobusom (bližšie info na https://www.intermedial.sk/informacie/doprava.html )

Stravovanie

polpenzia formou švédskych stolov, k večeri nápoje

Doprava

Nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave je tiež ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko