Hotel Sahara/Rab Sunny Hotel***

pre rodiny s deťmi s domácim miláčikom
WiFi TV SAT klimatizácia animácie pozemné športy vodné športy pes povolený
Hotelový komplex v borovicovom lesíku neďaleko pláže pozostáva z piatich hotelových pavilónov a reštaurácie  - rodinný hotel LOPAR***, rodinný hotel PLAŽA ***(renovovaný v roku 2015), hotel VELI MEL*** a hotely SAHARA*** a RAB***. Komplex je vyhľadávaný najmä rodinami s malými deťmi kvôli známej pieskovej pláži Rajska plaža dlhej 1,5 km s jemným pieskom a veľmi pozvoľným vstupom do mora a rôznymi zábavnými atrakciami hlavne pre deti, plážové ležadlá a slnečníky sú za poplatok. V blízkosti sú aj zákutia s kamenistými plážami, 1 km je vzdialená naturistická pláž.

VYBAVENIE

reštaurácia, terasa, aperitív bar, bar, TV sála, zmenáreň a trezor pri recepcii, internetový kútik za poplatok, v blízkosti rezortu sú reštaurácie, obchody a stánky so suvenírmi a rôznym tovarom, kaderníctvo. Vo všetkých priestoroch môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, turistická ambulancia dostupná v destinácii počas riadnej pracovnej doby a pohotovostný doktor je dostupný na telefonické konzultácie 24/7, na pláži si môžete prenajať lehátko, slnečník a vychutnať si ponuku barov a reštaurácií, ktoré sa nachádzajú na pláži. NOVINKA r. 2022 - Wow Wow Pet Friendly holiday – atrakcie pre domácich miláčikov dostupné v izbách (pochúťka, hračka, miska, miestny sprievodca na dovolenku s domácim miláčikom)

ŠPORT A ZÁBAVA

9 tenisových kurtov, stolný tenis, plážový volejbal, basketbal, minigolf, minifutbal, detské ihrisko, trampolína. V hotelovom komplexe animácie pre deti aj dospelých, večerné programy s hudbou na terase. Diskokluby sú tiež v meste Rab -13 km, na Rajskej pláži rôzne atrakcie pre deti - lunapark, tobogany.

Ubytovanie

moderne zariadené 1- a 2-lôžkové renovované izby, možnosť prístelky, kúpeľňa so sprchou, klimatizácia, TV-SAT, francúzsky balkón. V celom objekte je zdarma Wi fi.

Stravovanie

v klimatizovanej reštaurácii raňajky a večere bufet s nápojmi k večeri v cene neobmedzene - biele alebo červené víno, pivo, voda, malinovka.

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • ubytovanie dosp. osoby s polpenziou (víno, pivo, nealko k večeri), klimatizáciu
  • Príplatky / noc: detská postieľka 5 €, domáce zviera 25 € (v klietke 10 €)
  • Zľavy : jedno dieťa do 12r. s 1 dosp. os. v dvojlôžkovej izbe -30%
  • dieťa do 12 r. s 2 dospl.na prístelke -100%
  • dve deti do 12.r. s 1 dosp.os.: -50%
  • osoba nad 12r. na prístelke: -30%
  • bez večere : -5€
  • Minimálny počet nocí: 3 - príplatok 20% za kratší pobyt

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko