Hotel Pinija****

aktívna dovolenka pre rodiny s deťmi
bazén vonkajší bazén vnútorný wellnes masáž WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar bezbariérový prístup animácie pozemné športy vodné športy rodinné hotelové izby fitnes detský bazén
Vitajte v dovolenkovej oáze!
Hotel Pinija sa nachádza v malej stredomorskej dedinke Petrčane neďaleko Zadaru. Jeho jedinečná poloha na prírodnom polostrove z neho robí ideálnu voľbu pre oddych a rekreáciu. Ukrytý v lese borovíc a obklopený krištáľovo čistým morom vás pozýva uniknúť každodennému životu. Vychutnajte si rôzne gastronomické pochúťky, oddýchnite si pri našom romantickom wellness programe alebo zorganizujte firemnú akciu.
Poloha: Hotel sa nachádza na prírodnom polostrove v borovicovom lese. Hotelová pláž je kamienkovo-skalnatá, dobre chránená pred vetrom a vlnami. Malá stredomorská dedinka Petrčane je vzdialená 5 minút chôdze od hotela. Je len 12 km od Zadaru, kultúrneho a historického centra Severnej Dalmácie a od historického mesta Nin len 5 km.

VYBAVENIE

Recepcia, klimatizovaná vstupná hala s posedením, výťahy, reštaurácia a bufet, aperitív bar, terasa s coctail barom, minimarket.
Na pláži: Lounge bar, a la carte reštaurácia, bistro, dalmatínska taverna, detské ihriská, ležadlá na pláži (za príplatok).
WiFi pripojenie na internet v hoteli zdarma. Parkovanie zdarma.

ŠPORT A ZÁBAVA

Vnútorný bazén s hydromasážou a vonkajší bazén s hydromasážou, všetky so sladkou vodou a bazény pre deti, fitness štúdio, ihrisko na plážový volejbal, 3 tenisové kurty, požičovňa bicyklov, úschovňa bicyklov, minigolf, adventure golf, stolný tenis, bowling. Na pláži rôzne vodné športy (vodné lyžovanie, parasailing), kajak, aqua športy (za príplatok) v období jún-september.

Wellness & Spa „Marea“: Využitie oddychovej zóny s výhľadom na more, fínska sauna, parná miestnosť, relaxačná miestnosť s himalájskou soľnou stenou. Rôzne kúpeľné procedúry, masáže, pedikúra, manikúra, ako aj rôzne relaxačné balíčky. Počas letnej sezóny možnosť masáží aj na pláži.
Animácie pre deti a dospelých a večerná živá hudba (15.06.-15.09.).

Pláž: Udržiavaná, proti vetru chránená, kamienková pláž s plážovým barom, kabínkami, sprchami a ležadlami (za príplatok) je vzdialená len 20 až 50 metrov od hotela. Neďaleko malá piesočnatá zátoka.

Domáce zvieratá nie sú povolené.

Ubytovanie

Klasická dvojlôžková izba bez balkóna (19m2) – vybavená sprchou/WC, sušičom na vlasy, telefónom, trezorom, LCD SAT-TV, chladničkou / minibarom na vyžiadanie (za príplatok), klimatizáciou.
Klasická rodinná izba bez balkóna (25m2) – vybavená sprchou/WC, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, LCD SAT-TV, chladničkou / minibarom-na vyžiadanie (za príplatok), klimatizáciou. V tejto izbe je možné ubytovať min./max. 2 dospelí a 2 deti do 12 r.
Dvojlôžková izba Premium (22m2) - vybavená sprchou/WC, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, LCD SAT-TV, chladničkou / minibarom-na vyžiadanie (za príplatok), klimatizáciou, balkónom.
Dvojlôžková izba Premium - morská strana (22m2) - vybavená sprchou/WC, sušičom vlasov, telefónom, trezorom, LCD SAT-TV, chladničkou / minibarom-na vyžiadanie (za príplatok), klimatizáciou, balkónom s čiastočným výhľadom na more.

Stravovanie

Raňajky, polpenzia alebo plná penzia. Všetky jedlá formou bufetu.

Doprava

Vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • dieťa do 6 rokov na prístelke -100% , v rodinnej izbe 2.dieťa -50%
  • dieťa 6-12 r. na 3. a v rodinnej izbe aj na 4. lôžku -50%
  • dieťa 12-15 r. na 3. v rodinnej izbe aj na 4. lôžku -30%
  • osoba nad 12 r. na prístelke -20%
  • bez večere: -5€

Cena zahŕňa

  • ubytovanie dosp. osoby s polpenziou, klima, WiFi, taxy, parkovné, používanie vnútorného a vonkajšieho bazéna a fitnes

Cena nezahŕňa

  • príplatok za pobyt na 1 alebo 2 noci +30%
  • obed 15 €
  • platba na mieste: vstup do SPA zony 5 €/hod.
  • Pozn.: domáce zvieratá nie sú povolené!

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko