Hotel Pineta***

aktívna dovolenka wellnes pobyty pri mori
bazén vonkajší bazén vnútorný wellnes WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar animácie pozemné športy vodné športy fitnes

Hotel s výhľadom na historické centrum Vrsaru a okolité ostrovčeky leží v borovicovom lesíku, podľa ktorého je pomenovaný. Štrkovo-kamenistá pláž s prírodným tieňom ocenená Modrou zástavou je vzdialená iba 100m, plážový servis za poplatok.
VYBAVENIE:
hotelová reštaurácia, reštaurácia a la carte, snack fast food Adria, kaviareň Galinero, zmenáreň na recepcii. V hoteli je aj obchod, internetový kútik, Wi-Fi v spoločných priestoroch zadarmo, práčovňa a žehliareň, parkovisko zdarma.
Wellness a spa (masáže, sauna, whirlpool)
UBYTOVANIE:
2-lôžkové izby  s možnosťou prístelky, WI fi v cene, klima, LCD TV-SAT, telefón, minibar. Kúpeľňa s vaňou a sušičom na vlasy, balkón, morská strana

2-lôžkové izby bez možnosti prístelky, WI fi v cene, klima, LCD TV-SAT, telefón, minibar. Kúpeľňa s vaňou a sušičom na vlasy, balkón, park.

STRAVOVANIE:
polpenzia - raňajky a večere formou švédskych stolov. Raňajky v hotelovej reštaurácii, večere v hoteli Pineta alebo v susednom rezorte Belvedere.  Podáva sa strava pre vegetariánov, diabetikov, aj športovcov.

ŠPORT A ZÁBAVA:
vnútorný vyhrievaný bazén so sladkou vodou a detský bazén so sladkou vodou priamo v hoteli, vonkajší bazén pre dospelých a pre deti so sladkou vodou v blízkom rezorte Belvedere, ležadlá pri bazéne v cene. Ďalšie služby: za poplatok: biliard, fitnes, vírivka, masáže, sauna, požičiavanie bicyklov, kajakov, vodných bicyklov, veľmi dobre vybavená klimatizovaná posilňovňa. V športovom stredisku Porto sole je potápačské centrum, tenisové kurty, stolný tenis, volejbalové a basketbalové ihrisko a malý futbal. V rámci animácií pre dospelých ranná gymnastika, aerobik, školy tanca a školy chorvátskeho jazyka. Mini klub pre deti 4-11 r. každý deň okrem soboty v ranných i popoludňajších hodinách, večer zábava so živou hudbou.

 

Ubytovanie

2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, WI fi v cene, klima, LCD TV-SAT, telefón, minibar. Kúpeľňa s vaňou a sušičom na vlasy, balkón, morská strana
2-lôžkové izby bez možnosti prístelky, WI fi v cene, klima, LCD TV-SAT, telefón, minibar. Kúpeľňa s vaňou a sušičom na vlasy, balkón, park

Stravovanie

raňajky a za príplatok aj večere formou švédskych stolov. Raňajky v hotelovej reštaurácii, večere v hoteli Pineta alebo v susednom rezorte Belvedere.  Podáva sa strava pre vegetariánov, diabetikov, aj športovcov.

Doprava

Pri vlastnej doprave je nástup možný každý deň.
Dĺžka pobytu je min. 3 noci.
Autobusová doprava je možná v týždenných turnusoch - informácie o doprave nájdete v informáciách

Zľavy

  • dieťa 2-12r. na zákl.lôžku v dvojl. izbe balkon, morská strana -40%, na prístelke zadarmo
  • dve deti 2-12r. s 1 dosp. na izbe: -50%
  • osoba nad 12r. na prístelke -50%

Cena zahŕňa

  • ubytovanie na 1 noc s raňajkami, Wi-Fi, parkovanie, taxy, používanie otvoreného bazéna v rezorte Belvedere (v závislosti od počasia)
  • Min. počet nocí: 3

Cena nezahŕňa

  • večera: 14 €
  • detská postieľka (na vyžiadanie) do 2r. zadarmo
  • jednolôžková izba na vyžiadanie
  • Pozn: domáce zviera nie je povolené

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko