Hotel Katarina ***

pobytové pobyty pri mori
bazén vonkajší WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar pozemné športy

Romantický hotel a pavilóny sa nachádzajú na malom ostrove Sveta Katarina priamo oproti historickej časti mesta Rovinj v idylickom prostredí parku plnom zelene, ktorý vybudoval Gróf Milewski v 19. stor. Plavba na ostrov trvá 5-10 min. a loď premáva v hodinových intervaloch od 6-tej do 24-tej hodiny. Autá hotelových hostí sú umiestnené na hotelovom parkovisku na pevnine (parkovisko je strážené), s transferom a hoteloví hostia majú prepravu loďou po celý pobyt v cene. Pláž pred hotelom je upravená.

hotelová klimatizovaná reštaurácia, reštaurácia á la carte, reštaurácia a bar na pláži, internetový kútik,  konferenčná sála, bezplatné wi fi v celom objekte.

UBYTOVANIE:   1/2 standard 2-lôžková izba (manželské postele) v hlavnej budove bez možnosti prístelky, so sejfom, minibarom, telefónom, klimatizáciou, SAT-TV. Kúpelňa so sprchovým kútom, sušičom na vlasy. Balkón alebo terasa s výhľadom na more. Plocha 20 m2. 

suita 2  executive HA2 ESuita pre max. dve osoby v depandance, 2-lôžková spálňa s manželskými posteľami, obývacia miestnosť so sejfom, minibarom,  telefónom, klimatizácia, SAT-TV. Kúpelňa so sprchovým kútom, sušičom na vlasy. Balkón alebo terasa s výhľadom na more. Plocha 40-50 m2.

rodinná suita 2+2 prepojené izby HA4F

Suita pre max. štyri osoby v depandance, 2-lôžková spálňa s manželskými posteľami, druhá izba s poschodovou posteľou alebo oddelenými posteľami, vstupná miestnosť. Suita je vybavená sejfom, minibarom, telefónom, klimatizáciou, SAT-TV. Kúpelňa so sprchovým kútom, sušičom na vlasy. Balkón alebo terasa s výhľadom na more. Plocha 30 m2.

polpenzia formou švédskych stolov

dva vonkajšie bazény, detský bazén, všetky s morskou vodou, slnečníky a ležadlá pri bazéne bezplatne (obmedzený počet), aqua-aerobic, aerobik,  joga, pilates, tenisové kurty,  stolný tenis, minigolf, plážový volejbal, vírivka, animačné programy pre deti (minidisco, miniklub) aj dospelých.

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

Doprava

Nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave je tiež ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko