Hotel Jezero

aktívna dovolenka pre rodiny s deťmi
wellnes masáž WiFi TV SAT

Hotel Jezero sa nachádza v centrálnej zóne v Národnom parku Plitvické jazerá, iba 300 metrov od jazera Kozjak. Hotel Jezero, ukrytý v pokojnom prostredí Plitvických jazier, je ideálnym miestom na dovolenku v prírode, ktorá vám ponúkne pocit revitalizácie a pohodlia. Kombináciou kvalitných služieb a prijateľných cien ponúka hosťom relaxačnú a pohodlnú dovolenku v pokojnej a príjemnej atmosfére.

VYBAVENIE:

výťah, práčovňa, opatrovanie detí, kaderníctvo, kiosk, zmenáreň, bezplatná služba budenia, izbová služba je k dispozícii za príplatok od 7:00 do 23:00. Súčasťou hotela je 400-miestna reštaurácia, lobby bar a kaviareň, príjemné prostredie hlavnej a á la carte reštaurácie je rovnako príjemné ako široký výber jedál a nápojov. Kulinárska ponuka zahŕňa špeciality pripravené z produktov miestneho pôvodu s certifikátom kvality Lika. Medzi ďalšie výhody patrí nábytok vhodný pre deti, denné menu a obedové balíčky. Strážené parkovisko.


ŠPORT A ZÁBAVA:

Urobte si svoju dovolenku s regeneráciou tela i duše ešte lepšou pomocou wellness zariadení: vírivka, fínska sauna, turecký parný kúpeľ a služby salónu krásy.

S celkovou konferenčnou plochou 380 m2, vynikajúcim audiovizuálnym vybavením a príjemným personálom je hotel Jezero ideálnou voľbou pre organizovanie obchodných rokovaní. Je to jeden z popredných kongresových hotelov v regióne Lika.

Súčasťou hotela je polyvalentná kongresová sála s kapacitou 220 miest, dve konferenčné miestnosti (Flora, kapacita 80 miest; Sedra, kapacita 25 miest) a dve menšie konferenčné miestnosti, každá s kapacitou 15 miest.

Bowling, tenisové kurty, turistické trasy

Krytý bazén, fitnescentrum

Ubytovanie

všetky izby sú vybavené LCD TV, trezorom a bezplatným Wi-Fi pripojením na internet. Kúpeľňa so sušičom na vlasy. Niektoré izby sú vybavené minibarom, bezplatnými toaletnými potrebami a balkónom. 

Stravovanie

raňajky a večere

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • dieťa do 2 rokov zadarmo, s 1 dosp. osobou na izbe platí dospl. single
  • dieťa 2-7 r. na 2.lôžku -30%, na prístelke -50%
  • dieťa 7-12 r. na 2.lôžku -20%, na prístelke -30%
  • osoba nad 12 r. na prístelke -20%
  • bez večere: -5 €

Cena zahŕňa

  • ubytovanie dosp. osoby s polpenziou

Cena nezahŕňa

  • Príplatky na mieste: taxy cca 1 €/noc
  • Príplatky /osoba: obed 13 €
  • pobyt iba na 1 noc : + 20%
  • jedna osoba na izbe +60%

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko