Hotel Biokovka***

pobytové kúpeľné a ozdravné wellnes pobyty pri mori
bazén vnútorný wellnes WiFi TV SAT klimatizácia bezbariérový prístup pozemné športy fitnes

V samom srdci Dalmácie, v dobre známej ekologickej rezervácii Makarskej riviéry, na úpätí nádhernej hory Biokovo, jednej z najvyšších hôr v Stredomorí, leží Hotel Biokovka, pri ktorom je jedna z najkrajších a najdlhších pláží Jadranu, ohraničená borovicami a stredomorskou vegetáciou. Oáza pre turistiku, rekreáciu a liečebné pobyty v kombinácii s Makarskou, ktorá sa opäť stala hitom, kultúrnym a športovým centrom tejto časti Jadranu.

Rekreačno-rehabilitačný komplex na západnom okraji Makarskej v píniovom lesíku, 15 min. chôdze od centra, 80 m od štrkovej pláže. Na pláži je výťah pre osoby so špeciálnymi potrebami.

VYBAVENIE

reštaurácia, aperitív bar, kaviareň, spoločenská miestnosť, internetový kútik, Wi fi zdarma, kaderníctvo, na pláži snack bar, ambulancia, taverna, krytý bazén s vyhrievanou morskou vodou, liečebno-rehabilitačné procedúry, výťah, bezplatné parkovisko, bezbariérový prístup.

ŠPORT A ZÁBAVA

v cene: dva bazény s morskou vodou s teplotou 26-36 °C, za príplatok: moderné fitnescentrum, 2 fínske sauny, neďaleko hotela tenisové centrum, stolný tenis, minigolf, vodné športy.

K dispozícii detské ihrisko v parku, tanečná terasa.

Ubytovanie

Izby po rekonštrukcii, s klimatizáciou. 2-lôžkové izby, kúpeľňa, TV-SAT, balkón na morskú stranu alebo na hory. Prístelka je možná v izbe na morskú stranu. Niektoré izby s bezbariérovým prístupom. Wi fi na izbách zdarma.

Stravovanie

polpenzia – raňajky a večera bufet (možnosť doobjednania obedov) alebo raňajky a obed

Doprava

Vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Zľavy

  • dieťa do 7r. na 3.lôžku zdarma, na 2.lôžku s 1 dosp.os. -30%
  • druhé dieťa do 7r. bez lôžka 50%
  • dieťa 7-14 r. na 3. lôžku 50%, na 2.lôžku s 1 dosp.os. -20%

Cena zahŕňa

  • ubytovanie dosp. osoby s polpenziou, Wi FI, parkovanie, taxy, služby delegáta

Cena nezahŕňa

  • plná penzia 10 EUR, malá chladnička 4 EUR/izba/deň (na vyžiadanie, platba na mieste), detská postieľka 9 EUR (na vyžiadanie).

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko