Dom Biokovo

pobytové pobyty pri mori
WiFi klimatizácia chladnička al. minibar
Dom leží v západnej časti mesta (vedľa hotela Alga) asi 350 m od centra, pri plážovej promenáde lemovanej kaviarňami, barmi, reštauráciami a obchodíkmi.

VYBAVENIE

sčasti zrekonštruovaná vila s dvorom a so záhradou s možnosťou parkovania. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť, ktorá môže poslúžiť ako odkladacie miesto pre batožinu pri výmene turnusov.

ŠPORT A ZÁBAVA

vodné športy, požičovne športových potrieb, parasailing. Bohatý večerný a nočný život. V blízkom hoteli Alga je živá hudba na terase, možnosť využívať tenisové kurty (za poplatok). Široká ponuka výletov: Split, Dubrovnik, lodné výlety na ostrov Brač, Hvar s fish-piknikom, rafting na rieke Cetina.
Pláž: vzdialená 20 m, veľmi pekná s drobným jemným štrkom, s postupným vstupom do mora. Možnosť prenájmu slnečníkov a ležadiel.

Ubytovanie

Apartmány vybavené novším nábytkom, majú klimatizáciu, sprchu, WC, balkón, bezplatné WiFi.
Typy apt.: S2 - štúdio pre 2 osoby, jedna miestnosť s 2 lôžkami a s kuchynským kútom, balkón; S3 - štúdio pre 3 osoby, jedna miestnosť s 3 lôžkami a s kuchynským kútom, balkón s bočným výhľadom na more; S2+2 - dve 2-lôžkové izby medzi ktorými je kuchynka, v jednej izbe možnosť 1 prístelky za príplatok, väčší balkón dostupný z oboch izieb s výhľadom na more.
Izby (bez kuchynského kúta), vybavené klimatizáciou, Wi Fi, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, sprchou, WC.
Typy izieb: izba pre 2 osoby, bez možnosti prístelky, bez balkóna; izba pre 2 osoby, s 1 prístelkou a s balkónom; izba pre 3 osoby, s možnosťou 1 prístelky a s balkónom.

Stravovanie

individuálne. Za príplatok možnosť doobjednať raňajky, večere alebo polpenziu / raňajky aj večere – formou bohatých bufetových stolov a vrátane nealko nápojov – v reštaurácii hotela Alga**** (vzdialený asi 60 m).

Doprava

vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • prenájom apartmánu, spotreba vody a energií, klimatizácia, Wi Fi, posteľná bielizeň, záverečné upratovanie, taxy

Cena nezahŕňa

  • parkovanie 4€/deň

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko