Camping Stella Maris****

pobytové aktívna dovolenka pre rodiny s deťmi pobyty pri mori s domácim miláčikom
bazén vonkajší WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar animácie pozemné športy vodné športy detský bazén
Camping Stella Maris je ideálny pre rodinnú letnú dovolenku. Perfektne vybavené mobilné domy poskytujú pokoj a súkromie. Pláž je blízko a aktivít je veľa - a nemyslíme len tenis, ktorý je na svetovej úrovni. Perfektná prímorská promenáda ponúka polhodinovú prechádzku do Umagu.

Pláže v rezorte Stella Maris kombinujú betónové plochy s prístupom do mora po rebríku – ideálne na opaľovanie a skákanie na osvieženie, zatiaľ čo deti stavajú hrady v neďalekých pieskoviskách. Pozdĺž pobrežia nájdete biele kamienkové a skalnaté pláže. Prenajmite si kanoe alebo paddleboard a hľadajte ideálne miesto. Zostaňte pri bazéne kempingu pre maximálne pohodlie a občerstvenie. Zabavte sa s deťmi na ihrisku. Vychutnajte si skvelú rybu alebo steak na grile v jednej z mnohých reštaurácií v okolí.

Mobilné domy v kempingu Stella Maris majú plne vybavenú kuchyňu, ktorá sa otvára do obývacej izby s obrovskými presklenými dverami, ktoré vedú na terasu a umožňujú vidieť západ slnka. K dispozícii sú dve spálne a dve kúpeľne.

Prečo si nevychutnať všetky výhody kempingu s klimatizáciou, sviežou posteľnou bielizňou a uterákmi pre prvotriedne pohodlie?

Ak prichádzate na aktívnu dovolenku, Stella Maris Resort je ako stvorený. Len čo by kameňom dohodil od vášho mobilného domu je 16 tenisových kurtov, ihriská na plážový volejbal a úžasné pláže. Nechajte deti nájsť si nových kamarátov a zabavte sa v minikluboch, predstaveniach a minidiskotékach. Vezmite so sebou aj psa, sme priateľskí k domácim miláčikom!

Ubytovanie

Mobilné domy v kempingu Stella Maris ponúkajú všetko vybavenie pre modernú kempingovú dovolenku! Veľkosť sa pohybuje od 32 do 34 m2, ktorá zahŕňa dve spálne (jedna s manželskou posteľou, druhá s oddelenými lôžkami), obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, kompletne zariadenú kuchyňu, dve kúpeľne so sprchovacím kútom a patio so stolom, stoličkami a ležadlami. Každý mobilný dom je vybavený mikrovlnnou rúrou, chladničkou, umývačkou riadu, klimatizáciou, SAT TV, trezorom a Wi-Fi. Vezmite celú svoju rodinu na dovolenku do kempu Stella Maris! Maximálna kapacita: 4 dospelí + 2 deti (do 12 rokov). V niektorých mobilných domoch sú domáce zvieratá povolené za príplatok.

Stravovanie

vlastné alebo na mieste sa dajú doobjednať raňajky a večere formou bufetu

Doprava

Vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Cena zahŕňa

  • prenájom MH, spotrebu energií, posteľnú bielizeň, uteráky, WiFi, taxy

Cena nezahŕňa

  • detská postieľka pre dieťa do 3 rokov zadarmo
  • Príplatky na recepcii: záverečné upratovanie 40 €, domáce zviera: 16 € /noc, parkovanie 1. auto - 1€/noc, 2. auto - 4 €/noc

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko