Camping Park Umag****

pobytové aktívna dovolenka pre rodiny s deťmi pobyty pri mori s domácim miláčikom
bazén vonkajší WiFi TV SAT klimatizácia chladnička al. minibar animácie pozemné športy detský bazén
Na slnečnej strane turistickej dedinky Ladin Gaj, ukrytej medzi palmami, borovicami a inou stredomorskou vegetáciou, leží celkom 190 nádherných mobilných domov vysokej triedy s vlastným parkoviskom, veľkými terasami a grilom v záhrade, kapacita od 4 do 6 osôb.
Mobilné domy PARK UMAG **** sú ideálnym ubytovaním pre náročných hostí, ktorí chcú stráviť stredomorskú dovolenku, priamo pri mori, bez toho, aby obetovali pohodlie apartmánov alebo hotelov. Sú tu všetky výhody kempingu, ako veľká terasa obklopená zeleňou, množstvo aktivít a blízkosť pláže.

Všetky mobilné domy sú moderne navrhnuté podľa noriem EÚ a vybavené SAT-TV-LCD, telefónom, trezorom, klimatizáciou, kávovarom, sušičom vlasov, mikrovlnnou rúrou, internetom.

VYBAVENIE

koktejl bar, tanečná terasa, minimarket, reštaurácia a la carte, cukráreň, pizzeria, snack bar, obchod so suvenírmi, supermarket, krčma, vinotéka a piváreň, bankomat. K dispozícii je aj vonkajší bazén, detský bazén (oba so sladkou vodou) a ležadlá so slnečníkmi (obmedzený počet je zdarma).
V turistickej obci Ladin Gaj sa nachádza supermarket, minimarket, športové centrum, vodné športy, tenisové kurty, plážový volejbal a minigolf, diskotéka, reštaurácie, cukrárne, animačné centrum, bistro, bar, detské ihriská, obchody so suvenírmi, kaderníctvo a salón krásy.
Udržiavaná kamienková, skalnatá a dláždená pláž s malými lagúnami (piesok v mori) je vzdialená približne 150 metrov.

ŠPORT A ZÁBAVA

plážový volejbal, požičovňa bicyklov a mopedov, požičovňa lodí a kajakov, zábava pre deti, minigolf, vodný skúter, vonkajší bazén s detským bazénom (sladká voda), plachtenie, stolný tenis, tenisové kurty, vodné lyžovanie, windsurfing.

Ubytovanie

Classic 4+2 - mobilný dom má spálňu s oddelenými lôžkami, detskú spálňu s oddelenými lôžkami, kúpeľňu so sprchovacím kútom a kompletne zariadenú kuchyňu (sada riadu pre 6 osôb, veľká chladnička s mrazničkou). Vnútro domu má výmeru cca 24 m2, je tu aj malý dvor a parkovacie miesto. K vybaveniu patrí klimatizácia, satelitná TV a Wi-Fi a kryté drevené patio so stolom a ležadlami. Maximálna kapacita: 4 dospelí + 2 deti (do 12 rokov). V mobilných domoch Classic sú domáce zvieratá povolené za príplatok.

Superior 4+2 - sa nachádzajú na krásnom mieste, v blízkosti všetkej občianskej vybavenosti kempingu. Tento typ ubytovania má bazén (24 m2), ktorý je spoločný so 6-8 ďalšími mobilnými domami Superior. Ubytovacie jednotky pozostávajú zo spálne s oddelenými lôžkami, detskej izby s dvoma postieľkami, dvoch kúpeľní s WC a sprchou a plne zariadenej kuchyne (sada riadu pre 6 osôb, veľká chladnička s mrazničkou, rýchlovarná kanvica a mikrovlnka). Vnútro domu meria 32 m2, k nemu patrí aj malý dvor a parkovacie miesto. Maximálna kapacita: 4 dospelí + 2 deti (do 12 rokov). Celá zóna nových mobilných domov je zariadená v stredomorskom štýle. V týchto mobilných domoch nie sú povolené žiadne domáce zvieratá.

Stravovanie

vlastné alebo na mieste sa dajú doobjednať raňajky a večere formou bufetu

Doprava

vlastná

Zájazd nemá k dispozícii žiadne termíny.

Cena zahŕňa

  • prenájom MH, spotrebu energií, posteľnú bielizeň, uteráky, WiFi, taxy

Cena nezahŕňa

  • detská postieľka pre dieťa do 3 rokov zadarmo
  • Príplatky na recepcii: záverečné upratovanie 40 €, domáce zviera (iba v type classic): 16 € /noc, parkovanie 1. auto - 1€/noc, 2. auto - 6 €/noc

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko