Bungalovy Kanegra **

Rezort Kanegra leží 10 km severne od mesta Umag, pozostáva zo 4-6 lôžkových bungalovov, ktoré ponúkajú ubytovanie uprostred zelenej scenérie obklopujúcej kamienkovú a skalnatú pláž so sprchami a ležadlami (za poplatok), 100-200 m od bungalovov, v kempovej časti je aj naturistická pláž.

recepcia, trezor, Wi-Fi zdarma, a la carte reštaurácia, bufetová reštaurácia, stánok a obchod, pizzeria, bar s občerstvením, kaviareň a koktail bar, ktoré sa postarajú o každé vaše kulinárske želanie, parkovanie aj pri bungalove za poplatok

bungalovy s telefónom, TV-SAT, zariadenou kuchyňou, kúpeľňou a terasou, wi fi

BGW pre 4 osoby 40 m2 – 2-lôžková spálňa, 2 lôžka v obývacej miestnosti (rozkladací gauč).

BGW pre 5 osôb 50 m2 - dve 2-lôžkové spálne, 1 lôžko v obývacej miestnosti alebo jedna dvojlôžková spálňa, jedna jednolôžková izba a rozkladací gauč pre 2 osoby v obývačke

BGW pre 6 osôb 60 m2 – dve 2-lôžkové spálne, 2 lôžka v obývacej miestnosti (rozkladací gauč).

bez stravy s možnosťou varenia, resp. stravovania v centrálnej reštaurácii. Raňajky a večere formou bufetu, počas večere čapované nápoje v neobmedzenom množstve (víno, pivo, nealko).

2 tenisové kurty, ihriská na hádzanú, futbal a basketbal, detské ihrisko, plážový volejbal,stolný tenis, minigolf, v sezóne bohatý denný program aktivít pre dospelých aj deti. Vo večerných hodinách tu hrá DJ. Neďaleko  v Savudriji 18 jamkové golfové ihrisko.

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko