Brijuni - Hotel Istra***

pre rodiny s deťmi s domácim miláčikom
Národný park Brijuni je súborom štrnástich ostrovov a ostrovčekov na Istrii, ktoré predstavujú chránenú oblasť.
Najväčším a najnavštevovanejším ostrovom v skupine je Veliki Brijun. V súčasnosti je na ostrove Veliki Brijun niekoľko ubytovacích zariadení, hotel Istra, Neptun a Karmen.

Na recepcii hotela Istra vás vždy privíta usmievavý a priateľský personál. Hotel si zachoval svoju historickú štruktúru, vďaka ktorej je osobitý a odlišný od všetkých ostatných hotelov, v ktorých ste doteraz bývali.

Hotel Istra sa nachádza na nábreží pri hlavnom prístave ostrova Veliki Brijun. Trojpodlažný hotel má 32 priestranných dvojlôžkových izieb.

VYBAVENIE

výťah, zmenáreň, kaviareň, bar, Wi Fi, spoločenská miestnosť, za príplatok: kyvadlová doprava medzi hotelom a letiskom, služba žehlenia, práčovňa V elegantných hotelových reštauráciách si vyberiete z pestrej ponuky jedál.

ŠPORT A ZÁBAVA

Na ostrove existuje množstvo služieb, napríklad ubytovanie, tenisové kurty, golfové ihrisko, potápačské centrum, chodníky vhodné pre cyklistiku (požičovňa bicyklov) a pešie túry, ako aj výlety so sprievodcom.

Ubytovanie

Všetky izby v hoteli Istra sú vybavené klimatizáciou, kúpeľňou, sušičom vlasov, satelitnou televíziou, minibarom, priamou telefónnou linkou a wi-fi pripojením. Niektoré izby majú balkón.

Hostia hotela si môžu vybrať izbu s výhľadom do parku alebo na more.

Pri stavbe hotela stavitelia dbali na veľkosť izieb, aby si hostia mohli naplno vychutnať zaslúženú dovolenku. Priestranné izby a terasy sú oveľa väčšie ako v ktoromkoľvek modernom hoteli, čo prináša komfort na nepredstaviteľnej úrovni.

Návštevníci hotela radi trávia popoludňajšie hodiny na terasách, ktoré ponúkajú nádherný výhľad a celkovú atmosféru dotvára vôňa stáročných borovíc a mora. Ticho a pokoj v národnom parku niekedy prerušujú pávy alebo iné vtáky obývajúce ostrov. Izby s výhľadom na more poskytujú nádherný výhľad na prístav Veliki Brijun, kanál Fažana a istrijskú pevninu. Objatie krištáľovo-modrého mora a modrej oblohy poskytuje návštevníkovi odpočinok od stresu a návrat k prírode. Izby otočené do parku poskytujú výhľad na zeleň Brijuni, ktorú ešte viac skrášľujú stáda jeleňov ráno a večer. Toto je možné zažiť iba na Brijuni.

Stravovanie

Ráno sa podávajú kontinentálne raňajky, možnosť doobjednať večeru a obedové balíčky.

Doprava

vlastná

Cena zahŕňa

  • ubytovanie dosp. osoby s raňajkami, klimatizácia na izbe, WiFi, pobytové taxy
  • denne transfery loďou z Fažany so vstupenkou na ostrov
  • Zľavy: prístelka: dieťa do 4 r. zdarma, 4-12 r 80%, od 12r. 60 %
  • Príplatky /osoba: večera 18 € osoba od 12r., 4-12 r. 9 €, dieťa do 4 r. zadarmo
  • Príplatky /noc (na mieste): parkovanie vo Fažane: 15 €/deň
  • Dom. zviera (na vyžiadanie): 20€/noc. Min. počet nocí 3

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko