Apartmány Savudrija ***

Savudrija je rezort ponorený v tieni borovicového porastu a stredomorských kríkov, kde si môžete vychutnať vôňu mora vo vzduchu. Vy a vaša rodina bude mať potešenie z kľudného prostredia a pohostinnosti miestnych obyvateľov. Porozprávajte sa s nimi o najstaršom majáku v Chorvátsku, ktorý je v bezprostrednom susedstve, a takisto o histórii a zaujímavých legendách o Umagu a jeho okolí. Savudrija rezort sa nachádza na pobreží, 9 km od centra mesta Umag. Pláže sú vzdialené cca 200 až 300 m od apartmánov. Vo vzdialenosti cca 1,5 km piesočnatá pláž Zambratija.

centrálna recepcia (trezor za poplatok), reštaurácia a´la carte priamo pri mori. Parkovanie v areáli pri objektoch za poplatok.

Každý apartmán má  zariadený kuchynský kút, kúpeľňu s WC, telefón, SAT TV, WiFi pripojenie a balkón, resp. terasu.

apartmán A4 - tieto apartmány (45,50 m2) majú spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izba s rozkladacou pohovkou pre dve osoby, kuchyňu a kúpeľňu s vaňou. K dispozícii je tiež zariadená terasa, kde si môžete užívať slnko a vôňu morského vzduchu. Všetky apt A4 sú na 1. poschodí.

apartmán A6 - tieto priestranné apartmány (47 - 57 m2) ponúkajú dve spálne s oddelenými lôžkami, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou pre dve osoby, kúpeľňu s vaňou, plne vybavenú kuchyňu a krásnu terasu / balkón so záhradným nábytkom. Nachádzajú sa na prízemí alebo poschodí.

ŠPORT A ZÁBAVA: nový bazén s morskou vodou s terasou na slnenie, skatepark, tenisové kurty, minigolf, stolný tenis, plážový volejbal a vodné športy, prenájom bicyklov. V mesiacoch júl a august živá hudba, niektoré dni v týždni zábavné večerné programy a MINI CLUB pre deti 5-12r. s množstvom aktivít.

18 jamkové golfové ihrisko v Savudriji.

Vybavenie:  

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

Stravovanie

bez stravy s možnosťou varenia, resp. stravovania v centrálnej reštaurácii. Raňajky a večere formou bufetu, počas večere čapované nápoje v neobmedzenom množstve (víno, pivo, nealko).

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko