Apartmány Croatia***

pre rodiny s deťmi s domácim miláčikom

Dovolenkový komplex pozostáva z 3-poschodového hotela a radových 2-poschodových apartmánov v tichom prostredí 500 m od centra mestečka Sv. Filip i Jakov a 3 km severne od Biogradu na Moru. Pláž je štrková, vzdialená 50 - 150 m, možnosť prenájmu ležadiel a slnečníkov. V letovisku sa nachádza viac ako kilometer dlhá piesočná pláž Iza Banja s pozvoľným vstupom do mora, preto je vhodná najmä pre rodiny s malými deťmi. Pláž je rozdelená širokými betónovými mólami a v niektorých častiach ju lemuje borovicový porast, takže ponúka aj príjemný tieň. Na pláži sú k dispozícii aj sprchy a kabínky na prezlečenie. Táto pláž bola ocenená"Modrou vlajkou" - symbolom čistoty.

Vybavenie

recepcia so zmenárňou, reštaurácia, bar,  aperitív bar, Wi-Fi v celom objekte zdarma,  plážová reštaurácia s terasou, supermarket, parkovanie pred apartmánmi.

Šport a zábava

tenisové kurty zdarma (za príplatok rakety a loptičky), detské ihrisko, plážový volejbal, vodné športy, plachtenie, škola potápania, požičiavanie bicyklov, animácie od 6.6. do 27.8. pre dospelých aj deti, na pláži joga, aquaaerobic, miniclub pre deti 4- 12 r., mini disco.

V roku 2023 a pravdepodobne aj v roku 2024 bude rezort mimo prevádzky pre rekonštrukciu!

Ubytovanie

Apartmány majú klimatizáciu, kuchynský kút, kúpeľňu, telefón, TV-SAT, trezor, Wi-Fi zdarma, balkón alebo terasu

B3 27,5 m2 – pre 3 osoby, na prízemí alebo na prvom poschodí – spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchyňou, rozkladacou pohovkou pre jednu osobu, terasa.

C4 39 m2 – pre 4 osoby, na prízemí, 1. alebo 2. poschodí – spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchyňou a rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, loggia.

D5 35,5 m2 – pre 5 osôb, na prízemí alebo na 1. poschodí – spálňa s manželskou posteľou, spálňa s 2 lôžkami, obývacia izba s kuchyňou a rozkladacou pohovkou pre 5. osobu, balkón 

E6 – pre 6 osôb – jednopodlažné 47 m2, dve 2-lôžkové spálne, obývacia izba s kuchyňou a 2 lôžkami, balkón, dvojpodlažné 70 m2 – 1. podlažie obývacia izba s kuchyňou a rozkladacím gaučom pre dve osoby, balkón, 2. podlažie dve 2-lôžkové spálne, kúpeľňa, 2x WC, terasa.

Stravovanie

individuálne, možnosť polpenzie v hoteli.

Doprava

Vlastná - nástup je možný v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu je takisto ľubovoľná. Autobusová doprava - informácie o doprave nájdete v informáciách

Cena zahŕňa

  • prenájom apartmánu, výmenu posteľnej bielizne, uteráky, záverečné upratovanie, spotrebu energií, WiFi, klimatizácia, parkovanie
  • Príplatky / deň: strava v hoteli Alba: raňajky 8 €, večera 12 € (dieťa 3-7r. -50%)
  • príplatok za pobyt iba na 1 alebo 2 noci +30%
  • Povinné príplatky /noc, platba na mieste: domáce zviera na potvrdenie 8 €/deň

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko