Apartmány Amfora ****

Apartmány sa nachádzajú v stredisku STELLA MARIS RESORT, asi 2 km od centra mestečka, kam premáva obľúbený turistický vláčik.

Rezort sídli v tieni nádherných borovíc, štrkovo – kamenistá pláž s plochami na slnenie ako i piesočnatá pláž sa nachádza 50 - 200 m od jednotlivých víl.  Apartmány zrekonštruované v roku 2011.

 

V každom apartmáne je k dispozícii klimatizácia, pohodlná obývacia izba so satelitnou TV s plochou obrazovkou, sejf a kompletne zariadená kuchyňa s jedálenským kútom. Relaxovať môžete na súkromnom balkóne alebo terase.

Apartmán pre 5 osôb Classic (42 m2), na 1. poschodí,  2 spálne (jedna s 2 lôžkami a druhá s 1 lôžkom), obývacia miestnosť s rozkladacím lôžkom pre 2 osoby, wi fi v cene
Apartmán pre 6 osôb Superior (51 m2), na 1. poschodí alebo na prízemí, 2 spálne (každá s 2 lôžkami), obývacia miestnosť s rozkladacím lôžkom pre 2 osoby, wi fi v cene



Vybavenie:  recepcia (trezor, internetový kútik zdarma), Wi-Fi zdarma, v areáli reštaurácie, pizzeria, samoobslužná reštaurácia, kaviarne, pošta, trh, supermarket, ambulancia. Stredisko má malý prístav s možnosťou kotvenia súkromných člnov a jácht. Parkovanie pri apartmánoch.

Šport a zábava*:  jeden otvorený bazén a jeden detský bazén s morskou vodou, tenisové kurty, plážový volejba, stolný ternis. V stredisku STELLA MARIS RESORT vodné športy, škola potápania, ITC centrum s 15 tenisovými kurtmi, centrálnym štadiónom a so školou tenisu, požičovňa bicyklov. V bezprostrednej blízkosti strediska športová hala, futbalové ihrisko, motokárová dráha. V STELLA MARIS RESORT denné a večerné programy pre dospelých - pilates, zumba, joga, aerobik, detské kluby s animáciou prispôsobené veku detí, teen klub, terasa so živou hudbou a zábavným programom. V stredisku STELLA MARIS RESORT sa uskutoční známy tenisový turnaj ATP, vtedy sa konajú rôzne celodenné a večerné programy dlho do noci.

Nástup v ľubovoľný deň a dĺžka pobytu pri vlastnej doprave ľubovoľná.
Autobusová doprava je tiež možná (informácie o doprave nájdete v informáciách)

Stravovanie

 bez stravy s možnosťou varenia resp. možnosť priplatenia stravovania. Raňajky a večere sú podávané formou bufetu v reštaurácii.

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko