CK Intermedial 2024

Vážení klienti, milí priatelia,
33 rokov sme tu s vami, 33 rokov sme nápomocní plniť vám vaše sny.
Váš neustály záujem nás presviedča, že má zmysel pokračovať i naďalej v našom snažení ponúkať kvalitné služby v tých najkrajších lokalitách vybraných destinácií.
Našou hlavnou ponukou sú od roku 1992 lokality na Istrii, ktorá ponúka dovolenkárom zo Slovenska krásne čisté Jadranské more, nádhernú prírodu s množstvom zelene, monumentálne historické pamiatky, služby na vysokej úrovni, vychýrenú gastronómiu, a všetky možnosti vodných aj pozemných športových aktivít.
Po 20 rokoch snaženia Chorvátsko 1.1.2023 vstúpilo do Európskej únie, a súčasne sa začlenilo do Schengenského priestoru a tiež prijalo menu EURO, čo sa odrazilo v ešte väčšom záujme dovolenkárov zo Slovenska o pobyty v Chorvátsku. TOP destináciou Chorvátska bol práve Rovinj, kam sme začali v roku 1992 ponúkať pobyty v dvoch rezortoch, a dnes máme práve tu najširšiu ponuku ubytovania. Nie je žiadnou zvláštnosťou, že naši klienti si toto mesto mimoriadne obľúbili a každý rok sa sem vracajú. Pre vysokú atraktivitu tohto miesta je však potrebné si rezervovať svoj pobyt veľmi zavčasu, aj rok dopredu.
Ďalšiu časť našej ponuky tvorí Dalmácia, ostrovy Kvarneru a Dalmácie, ktoré sú ako stvorené na relax ale aj na upevnenie zdravia najmä po náročnom období, keď celý svet bojoval s pandémiou. Atraktívnosti nezaostávajú ani prímorské turistické strediská v Portoroži a jeho okolí.
Je správne mať zabezpečenú dovolenku vo vychytených rezortoch najmä v jadranských destináciách, pretože kapacity sú obmedzené a najmä v poslednej dobe je zvýšený záujem práve o tieto atraktívne miesta, navyše v dostupnosti bez nutnosti použitia leteckej prepravy. Navyše pri včasnom rozhodnutí aj s veľmi výraznými zľavami.
Autobusová doprava je možná takmer všade, 10-denné pobyty sú pobyty možné vo väčšine ponúk s autobusovou dopravou. Ak máte akékoľvek otázky k ponuke alebo k cene, neváhajte nás kontaktovať telefonicky, emailom na ck@intermedial.sk alebo prostredníctvom livechatu na našom webe www.intermedial.sk .
Ak sú ako základná služba uvedené raňajky, je možnosť objednania aj večerí, prípadne aj obedov.

Ponuka na tejto web-stránke je inšpiráciou, zobrazené termíny nemusia však znamenať, že vami vybraný rezort má aj skutočne voľné kapacity. Že sa termín zobrazuje, neznamená, že je ubytovanie aj dostupné. Overte si telefonicky alebo správou, či požadované ubytovanie je naozaj v danom termíne dostupné. Situácia sa mení každý deň.

V kalkulácii nie je zahrnutá vernostná zľava na zájazdy CK INTERMEDIAL, prihláste sa o svoje zľavy ! Vernostná zľava sa nevzťahuje na Last minute ponuky a na objednávky v lehote kratšej ako 30 dní pred termínom zájazdu.

Na web stránke sú umiestňované rezorty a hotely z vlastnej ponuky.

Berte prosím do úvahy, že termíny zobrazované na našom webe nemusia zobrazovať reálnemu stavu, nakoľko sa kapacity každú hodinu vypredávajú a náš systém nedokáže zobraziť vždy reálnu situáciu. Preto využite komunikáciu cez livechat na našom webe vpravo dole, alebo dopytový formulár, alebo email, alebo jednoducho zavolajte na tel.linku 02/5556-3860 alebo 0907/716-299. Dáme Vám vždy presnú situáciu o dostupnosti a tiež o reálnej cene vami dopytového hotelu, rezortu. Niektoré kapacity sú na vyžiadanie, hlavne na súkromí, preto to niekedy chvíľu potrvá. Ďakujeme za porozumenie, ale doba je veľmi rýchla a premenlivá. Ak vám však potvrdíme termín a cenu, môžete sa spoľahnúť, že to aj dodržíme.

Ďakujeme vám za dlhoročnú priazeň a tešíme sa na Vaše telefonáty a emaily.
Vaša cestovná kancelária INTERMEDIAL ®.


PREČO CESTOVAŤ S CK INTERMEDIAL®s.r.o.?
- všetky povinné príplatky sú započítané už v základnej cene,
- u nás je možný pobyt aj na ľubovoľný počet nocí
(pri vlastnej doprave a vo väčšine prípadov)
- pretože pristupujeme ku klientom seriózne s osobným prístupom a dohodnuté služby nemeníme,
- vďaka dlhými rokmi budovanými kontakty so zahraničnými partnermi máme niektoré kapacity v ponuke exkluzívne a ľahšie sa riešia požiadavky aj prípadné požiadavky našich klientov,
- obchodných partnerov starostlivo vyberáme
- v hoteloch poskytujeme výrazné zľavy aj pre deti na základnom lôžku,
- zájazdy našej cestovnej kancelárie spĺňajú požiadavky Zákona 170/2018 Z. z.
- sme veľmi radi, že nemusíme riešiť reklamácie nespokojných klientov predchádzaním predvídateľným situáciám.

/fotosutaz/fotosutaz-2021.html

Fotosúťaž 2021

Boli ste s našou CK posledné dva roky na dovolenke? Zúčastnite sa súťaže na tému Dovolenka s CK INTERMEDIAL!

/fotosutaz/fotosutaz-2020.html

Fotosúťaž 2020

Ak ste sa zúčastnili akéhokoľvek zájazdu prostredníctvom našej cestovnej kancelárie, máte možnosť zúčastniť sa súťaže na tému Dovolenka s CK INTERMEDIAL a aj vyhrať niektorú z...

Obľúbené krajiny

Slovinsko

od 140 €

Chorvátsko

od 81 €

Obľúbené destinácie

Vrsar

od 98 €
Malebné historick...

Umag

od 138 €
Umag – mestečko...

Rovinj

od 128 €
Rovinj a jeho...

Portorož

od 208 €

CK INTERMEDIAL® je partnerom poisťovne UNION od jej vzniku v roku 1992

logo union

CK INTERMEDIAL® je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií a agentúr od roku 1997

logo sacka

CK INTERMEDIAL® sa špecializuje na zájazdy do Chorvátska od roku 1992

logo chorvatsko